Azok, akiket eltart a párjuk milyen a kapcsolatuk a szüleikkel?
Na,ez a "dicsekvés".
Hát komolyan,felőlem azt találnak ki,amit akarnak.
Mondtam már nekik ezt is.
Bármiféle történetet kitalálhatnak a rokonoknak,barátoknak,engem nem igazán zavar,ha ők ettől érzik jobban magukat.
De nekik elsősorban nem is ezzel van a bajuk,hanem,hogy kiszolgáltatom magam valakinek.
Másik városba költöznék,így a kutya nem tudna rólam semmit,így a rokonság,és a barátok sem.
Tehát bármiféle kamutörténetet kitalálhatnak rólam.
Nem járna utána senki sem,hogy igaz e.
Akkor valószínűleg csak csalódást éreznének, hogy azt hitték többre viszed, aztán mégsem. De nincs ezzel semmi baj, az emberek időnként csalódnak a rokonaikban, barátaikban, ez az élet rendje.
Nem lehet mindenkinek ugyanaz a fontos, idővel majd megbékélnek.
Ez így igaz.
Sokat csalódunk,de tovább kellene lépni.
Tudom sokan mikor gyereket vállalnak beleesnek abba a hibába,hogy mindenféle dolgot elképzelnek,aztán mégsem úgy lesz.
Na,meg ne bennem akarják újraélni a saját életüket!
Általában ez szokott lenni a háttérben.
Ebben tökéletesen igazad van.
Szülőként talán ez a legnehezebb, megérteni és feldolgozni, hogy a gyerekünk teljesen önálló személy, és könnyen lehet teljesen máshogy és más értékrend szerint fog élni, mint mi.
Előre félek milyen lesz, ha ezt kell átélnek szülőként, mert leírni könnyű, de a valóságban átélni azért teljesen más.
Neked mindenesetre sok sikert és boldogságot az életedhez!
Komolyan gondolod a porkoltkevergetes eleg eletcel lesz ?
Ez a beteg vagyok duma jo de sajnos nem kifogas.
Parod siman lecserel majd.
Ha felelosseget nem akarsz vallalni a sajat eletedert ez nagyon szomoru.
Elpocsekolt elet haztartasbeli hazicseled sorozatnezo unatkozo ertelmetlen elet.
4 lanyunk van ketto mar felnott foiskolat vegzett.
Mar foiskola alatt is dolgoztak az egyik estin vegezte munka mellett.
A tanulmanyok utan sajat keresetukbol bereltek lakast eloszor kozossen majd kesobb mindketto parjaval.
Soha egy napot nem fuggtek senkitol erre tanitottam oket.
Ha nem tanultak volna tovabb o valasztasuk de onnalo szabad noknek neveltem mindegyiket.
"Ha elmegyek egy állásinterjúra akkor bármit kamuzhatok majd"
Nagyon sötét vagy , kérdező. Ha tanultabb lennél, tudnád, hogy mindent igazolni kell már az elején, nem lehet kamuzni. D gondolom, szalag mellé mennél gyárba - ennyi ésszel, ott meg valóban nem számít, hogy van-e tapasztalatod, be kell tanulnod..
Azt viszont bírni kell fizikailag, korán kelni, időben ott lenni, nem olyan egyszerű, ha megszoktad a semmittevést.
Amúgy érezhető, hogy te magad is érzékeled, hogy nem a legjobb döntés, de várod a támogató hozzászólásokat.
Ne legyél lusta és ne használj ki mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!