Azok, akiket eltart a párjuk milyen a kapcsolatuk a szüleikkel?
Egyébként tanulni szeretnék.
Tehát nem csak láblógatásból állna a dolog.
Mindig készítek "B" tervet.
Max úgy állok hozzá,hogy "nem kelljen igénybe venni,de azért jó ha van".
Az,hogy nem lesz munkatapasztalatom azt nem kell tudnia senkinek:)
Ha elmegyek egy állásinterjúra akkor bármit kamuzhatok majd,ha utána néznek,max kirúgnak,veszíteni valóm nem lesz.
Rizikós játék, nagyon lehet vele nyerni, és nagyon lehet vele bukni is. Én személy szerint nem tenném, mert érzek magamban annyi tehetséges és tudást, hogy meg tudok állni a saját lábamon is, meg oké a gyerekkel otthon lenni 3-4 éves koráig, de onnantól kezdve könnyen megőrjítheti őket a mama, pláne ha munka/hobbi/barátok hiányában teljesen rátelepül a gyerekre.
Nem mellesleg sajnos az ilyenekből válnak a legrosszabb anyósok, akiknek életük értelme a gyerek, és ha azt bárki el akarja rabolni (értsd megházasodik), az a legnagyobb szemét és azt folyton kritizálni kell, mert sose lehet elég jó.
Gyerek?:)
Ebben a történetben nincs gyerek szerencsére.
"Ha elmegyek egy állásinterjúra akkor bármit kamuzhatok"
Igen, egy takarító, bolti eladói vagy gyártósori szalagmunkás állásnál mindenképp. Ha tényleg csak ilyenekre van lehetőség, akkor felülírom az előző kommentem, és tényleg érdemes inkább eltartottnak lenni.
"Ebben a történetben nincs gyerek szerencsére."
Hallod, de akkor mit fogsz csinálni, leszámítva persze a gyakorikérdésezést?
Anyós,após nincs,már nem élnek.
Nagy a korkülönbség.
20 év.
Igazából pont erről szól a kérdés,inkább az én szüleimmel van a baj.
Ők nem igazán értik meg.
"Ők nem igazán értik meg."
Szerintem a "szemetek" titokban abban reménykedtek, hogy a gyermekük viszi valamire, és képes lesz magát eltartani. Esetleg titokban abban is bíztak, hogy tudnak majd dicsekedni vele az ismerősöknek, rokonoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!