Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azok, akiket eltart a párjuk...

Azok, akiket eltart a párjuk milyen a kapcsolatuk a szüleikkel?

Figyelt kérdés
A családotok hogyan fogadta ezt az életformát?
2016. dec. 8. 21:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%

Eloskodo

Akit kitartanak az prosti eladod magad teljes ellatasert mindegy egy valakinak vagy napi 5 pasinak

2016. dec. 12. 20:08
 52/69 A kérdező kommentje:

Hát ne haragudj,de én azt nem tartom élősködésnek,ha valaki eltart egy másik személyt.

Azt már sokkal inkább,amikor valaki gyerekeit az adófizetők pénzéből neveli fel.

Nem az állam tart el,hanem magánszemély,ahhoz meg az adófizetőknek nincs köze:)

Én nyugdíjat sem kapok,és nem is várok.

Ennyit az élősködésről,bocs de ezt nem tudtam kihagyni.

2016. dec. 12. 21:49
 53/69 anonim ***** válasza:
100%

Aki az allam csocsen log az a masik kategoria

De eloskodo akit egy masik szemely tart el.ez a definicioja

Semmi koze allamhoz vagy adohoz

Kihasznalsz valakit hogy ne kkelljen sajat eletedert felelosseget vallalni

2016. dec. 12. 21:55
 54/69 A kérdező kommentje:

És ez miben különbözik attól,amikor a vállalkozók az alkalmazottaikból élnek?

Ja,nekik joguk van mások bőrén élni,mert ők gazdagnak születtek?

Az egész munka világa egy egymáson való élősködés körforgása,ahol mindenki úgy akar kijönni,hogy a legkevesebb befektetéssel a legtöbbet érje el.

Aztán van egy jó nagy szórás.

Kinek így sikerül,kinek úgy.Képességtől,helyzettől,egyéb körülményektől adódóan.

Van,aki okosnak születik,mások szépnek,megint mások kedvesek.

Bizonyos képességekkel és a hátrányokkal születünk,ki mit hoz ki ebből az egészből.

Alapvetően pedig minden emberi lény egy élősködő a Föld nevű bolygón...

2016. dec. 12. 23:27
 55/69 anonim ***** válasza:
100%

Vallalkozo nem az alkalmazotbol el.

En is munkaado vagyok tiszteseges munkaert cserebe fizetest adok plus karacsonyi csomag nyaron nyaralasi penz stbstb.

Kiartottnak lenni nem munkaviszony

Furcsa beteg vilagkep azt gondolni a vilag a kihasznalasokbol all.

2016. dec. 13. 08:33
 56/69 anonim ***** válasza:
100%

"Hát ne haragudj,de én azt nem tartom élősködésnek,ha valaki eltart egy másik személyt."

Én se, hiszen nem az az élősködő, aki eltart valakit, hanem az, aki eltartott, úgy hogy közben nem is beteg, tudna dolgozni, de nem akar.

Az vagy, és kész. Kihasználod azt a szerencsétlent, aki még nem lát át rajtad.

2016. dec. 13. 10:07
 57/69 A kérdező kommentje:

Jaj,hagyjuk már ezt.

Rengeteg olyan vállalkozó van,aki életében egy percet nem dolgozott,és még normális bért sem ad a dolgozóinak.

Persze nem csak ilyenek vannak.Nem ezt mondtam.

Csak arra akartam utalni,hogy ez az "élősködő" szó eléggé kifordított.

Arra szokták használni ezt a kifejezést,aki a gazdatestet kiszipolyozza.

Én nem lehúzni,kizsigerelni akarom az illetőt.

És nyilván olyannal működik ez,akinek ez megfelelő.

Egyfajta szimbiózisnak mondanám.

Aztán ez nem biztos,hogy örökre így marad.

A lényeg,hogy nem szeretnék alkalmazott,kihasznált lenni,akiből mások jól élnek.

Nem szeretem azt az ideológiát,ami ma uralkodik,taposs el magad körül mindenkit,nekem ehhez nincs gyomrom,sem idegzetem.

Ha valaha is dolgozni fogok,akkor a magam főnöke leszek,nem mások lábtörlője.

2016. dec. 13. 17:34
 58/69 anonim ***** válasza:
69%
"A lényeg,hogy nem szeretnék alkalmazott,kihasznált lenni,akiből mások jól élnek. " Nagyon gyerek vagy te kérdező. A felnőtt életben nem az van hogy én ezt nem szeretném, hanem az hogy ezt és ezt kell tennem. Kényelmi okok miatt raksz ekkora terhet egy másik emberre mint az eltartásod? egy darabig még el is hiszem hogy eltűri, de úgyis rá fog ébredni hogy felnőtt partnert akar, nem egy gyereket aki gyereket szült neki, mert mindkettőtökért csak és kizárólag az övé a felelősség, és ezt brutálisan nagy teher. Ja, és ne csodálkozz ha semmiben nem lesz szavad, ha kitartanak akkor így lenne rendjén. Nem felelsz magadért,ne is dönthess semmiben. De legalább elárultad hogy nincs itt semmiféle betegség, csak nem tetszik a rendszer. Hát másnak sem tetszik képzeld el. Ezért kell tanulni, képezni magad hogy jó munkahelyed legyen jó fizetéssel. A semmiért senkinek sem jár a nyugis, jó élet.
2016. dec. 13. 18:05
 59/69 A kérdező kommentje:

Csak irigykedsz,mert tudod,hogy vannak ilyenek.

Én nem álomvilágba ringatom magam,tudom mire számíthatok,és nem egyszerű,de még mindig jobb,mint a folytonos munkahelyi stresszt elviselni betegként.

Inkább függök egy embertől,mind idegenektől.

Ha meg nem jól jönnek össze a dolgok,akkor is változtathatok még..

2016. dec. 13. 20:02
 60/69 anonim ***** válasza:
94%

Igy feresikerult volna a lanyom nagyon szomoru lennek.

Nagyon szomoru ennyire tartja magat kiszolgaltatott helyzetben kitartottkent tengetne az eletet porkoltet kevergetve eletcel statusz es karrier nelkul.

2016. dec. 13. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!