Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van ennyi rossz apa?

Miért van ennyi rossz apa?

Figyelt kérdés
Most ne vigyük el ezt a témát olyan irányba, hogy sok rossz anya is van. Tudok róla. De ahogy elnézem az ismerőseimet, illetve a szüleiket, vagy csak az én, vagy a férjem apját és az itteni kérdéseket is, inkább az apák közt akad több olyan, akinek talán sosem kellett volna szülővé válnia. És persze nem is viselkednek úgy. Miért vállaltak mégis gyereket? Vagy kezdetben még jó apák voltak, és csak az élet, a felelősség, az aggodalom, hogy egy családért felelős, a sok munka, a feleséggel való kapcsolat megromlása, stb. miatt váltak az évek során "rosszá"?
2016. dec. 2. 22:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
21%

"Miért van ennyi rossz apa?

Most ne vigyük el ezt a témát olyan irányba, hogy sok rossz anya is van."

Te egy tipikus nősoviniszta vagy, abból is a rosszabbik fajta!

Eleve kikötöd, hogy mit kell válaszolni, vagyis mindenki csak szidhatja a férfiakat, hogy neked ettől orgazmusod legyen?!

Írjál válaszokat magadnak!

2016. dec. 2. 23:38
 12/36 Helyes válasz ***** válasza:
97%
Ami veled történt,az szörnyű.Valami apádnál is történt élete során,hogy elutasított.Ezek a magatartások mindig visszavezethetők valami sérelemre,defektre.Ő azt adta tovább,amit kapott.Sajnos.Mindenki azt adja amije van.Persze lehet változni,de sokszor segítség kell hozzá.Az apakép egészségessé tétele fontos.A szülőnek,ebben az esetben viszont neked,mert rossz az apaképed.Keress fel olyan családokat,ahol helyén van mindkét szülő,jelen esetben az apa,és korrigálj.Nem minden apa akasztófavirág.És ha hibázunk is olykor,igyekszünk tökéletesedni.
2016. dec. 2. 23:46
 13/36 anonim ***** válasza:
8%
Nincs kedved, hosszú lenne - semmi érved nincs, mi? Gondoltam. A fajtádtól megyünk a falnak, meg menekülünk az alkoholizmusba.
2016. dec. 3. 00:00
 14/36 anonim ***** válasza:
34%
Egyszerű. A nők a bunkó pasikat szeretik mert ők a férfiasak, és esélyes hogy ezek az urak az apaságot is lazán fogják kezelni.
2016. dec. 3. 00:29
 15/36 anonim ***** válasza:
84%
Mind3 legújabb kérdés ebben a rovatban a rossz faterokról szól xD
2016. dec. 3. 00:30
 16/36 anonim ***** válasza:
36%

"Döbbenet, hogy már a második válaszoló kezdi... Kedves, tudsz szöveget értelmezni?"

Kérdező, látom te nem érted ezt az egészet. Írtál egy manipulatív, állító kérdést. Ha kész tényként állítasz be valamit, ami nem úgy van, akkor hogy adjunk neked jó (vagy egyáltalán bármilyen) választ?

2016. dec. 3. 01:38
 17/36 anonim ***** válasza:
32%

"Döbbenet, hogy már a második válaszoló kezdi... Kedves, tudsz szöveget értelmezni?"

A kérdésed a döbbenet és szerencsére nem vagyok a kedvesed. Nem is kellene ilyen buta nő.

Attól, hogy te nem tudod elképzelni, hogy vannak jó apák és nemcsak a barátnődnek, másoknak lehet eltérő tapasztalata. Nekem például. Nem fogom isteníteni a női nemet, hiába várod. Mert nekem meg velük van rossz tapasztalatom. Nem is csodálom, hogy sok férfinak elege lesz a családból.

2016. dec. 3. 06:19
 18/36 anonim ***** válasza:
20%

"Miért van ennyi rossz apa?"

Én meg azt látom:Magyar nők többsége rossz "anya". Ezek a rossz "anyák" akik, össze jönnek jött-ment férfival.Gyerekkel biztosítja be magát hogy: ne kelljen dolgozni,legyen hol laknia "anyukának".

"Vagy kezdetben még jó apák voltak, és csak az élet, a felelősség, az aggodalom, hogy egy családért felelős, a sok munka, a feleséggel való kapcsolat megromlása, stb. miatt váltak az évek során "rosszá"?"

Ők régen normális férfiak voltak, csak sajnos hisztis hárpia felesége miatt lesznek rossz apák.

2016. dec. 3. 08:29
 19/36 anonim ***** válasza:
31%
És te miért provokálsz?!
2016. dec. 3. 08:57
 20/36 A kérdező kommentje:

Tényleg ennyi hülye ember van aki nem tud normálisan válaszolni? Kb. 3 válasz volt, ami nem mocskolódás. Nem kértem, hogy istenítsétek a nőket, és nem kértem, hogy lehordjátok a férfiakat. Tudom hogy mindkét nemben vannak jó, és rossz szülők. Sehol nem állítottam, hogy csak rossz apák vannak. Hányszor írjam még le? Ha szándékosan nem akarjátok érteni, és magyarázzátok félre a kérdést, nekem jó, ettől nem leszek szegényebb. Vagy ti is szar apák vagytok, mi? Azért vettétek ennyire a szívetekre a kérdést. :D

A lelki békétek érdekében felteszem így is a kérdést:

"MIÉRT VAN ANNYI ROSSZ SZÜLŐ?"

# 13 Te tovább is olvastad a hozzászólásaimat? Vagy csak az első sor után ítélkezel? Jellemző! Két sort tudsz olvasni, és kettőt írni. Ettől több nem megy. Értem én.

Írtam példát, hogy az én apám miért is volt szar apa. Erről már nincs véleményed, igaz? Sőt írtam nagyon jó apáról is.

2016. dec. 3. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!