Mit tegyek, ha soha nincs otthon vacsora és sorozatosan éhesen fekszem le?
4-kor hazaérek a suliból és nem tudok mit enni. Csak üres kenyér van, de azzal nem lakom jól. Semmi nincs amit lehetne enni. Hétvégén van kaja, de az se mindig.
Amúgy 18 éves vagyok, gimnazista. Nem tudok az iskola mellett dolgozni. A kicsi ebéddel nem húzom ki másnap reggelig, délig.
Annyira irigylem a többi osztálytársaimat az a kegnagyobb gondjuk, hogy milyen kabátot vesznek, mikor mennek fodrászhoz. Engem már ilyen dolgok nem érdekelnek, nem érdekel, hogy egy nadrágom van, csak enni szeretnék rendesen.
Van pénzünk, tesóm egyetemista és albérletet fizetnek neki. Nem tudom, akkor nekem miért kell ezt elviselni. Meg akarok halni.
Oké, Kérdező.
Én akkor a helyedben azt tenném, hogy kérnék a szomszédból valamit, akkor hátha észhez térnek a szüleid.
"Kérdező, azt nem akarom elhinni, hogy nincs otthon semmi, csak száraz kenyér. Se felvágott, se vaj? Se rizs, se hús, se tojás?
Mert az, hogy lusta vagy főzni valamit vagy tényleg nincs, az két külön dolog."
Egyik ismerösömnél is ez volt amikor gyerek volt. Hűtőben rengeteg sör meg zsír(zsíros kenyérre vették) meg akciós lejárt párizsi. Kitudja hány napos kenyeret evett ő. Suli menzára nem volt befizetve mert az drága. Szomszéd adott neki kaját."Szülők" maguknak vettek kaját, amit egyből megették.
"az én anyám is ilyen volt,az üres kenyérrel szerinte meg volt oldva az étkezés.Fontosabb volt a cigi ,kávé és a pia.És nekem se adott ételre pénzt,azt mondta nincs."
Én "szüleim" is ilyen volt.
8.000.000 Ft. van a bankszámlán, de kaja nincs a hűtőben.
10:30 körül pedig iskolaidőben tudsz írni.Ha esetleg mobilnetről, akkor ezt már végképp nem értem.
Biztos szoktál pénzt kapni,abból is lehet vásárolni! 18 vagy nehezen hiszem el h nem tudsz csinálni semmit,van gondolom hűtőtők fagyasztotok!
De csak megsugom én is járok suliba igaz estire jövöre érettségizek,sokat tanulok és mellette 2 munkahelyem van és hétvégén is dolgozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!