Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha soha nincs...

Mit tegyek, ha soha nincs otthon vacsora és sorozatosan éhesen fekszem le?

Figyelt kérdés

4-kor hazaérek a suliból és nem tudok mit enni. Csak üres kenyér van, de azzal nem lakom jól. Semmi nincs amit lehetne enni. Hétvégén van kaja, de az se mindig.

Amúgy 18 éves vagyok, gimnazista. Nem tudok az iskola mellett dolgozni. A kicsi ebéddel nem húzom ki másnap reggelig, délig.

Annyira irigylem a többi osztálytársaimat az a kegnagyobb gondjuk, hogy milyen kabátot vesznek, mikor mennek fodrászhoz. Engem már ilyen dolgok nem érdekelnek, nem érdekel, hogy egy nadrágom van, csak enni szeretnék rendesen.

Van pénzünk, tesóm egyetemista és albérletet fizetnek neki. Nem tudom, akkor nekem miért kell ezt elviselni. Meg akarok halni.

2016. nov. 10. 22:50
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
88%
Nem tűnik életszerűnek, hogy ha nincs az anyagiakkal gond, akkor a kenyéren kívül semmi kaja nincs otthon. A szülők gondolom dolgoznak és nincs aki vacsorát tegyen eléd mire hazaérsz. Gondolom a krumplit, tojást, kolbászt stb és a hűtőt sem vitte el senki otthonról a hátán. 18 évesen már azért nem ördögtől való dolog valami egyszerű kaját összedobni abból ami van otthon.
2016. nov. 10. 23:12
 12/56 anonim ***** válasza:
31%

éhező

[link]

2016. nov. 10. 23:19
 13/56 anonim ***** válasza:
53%

Ez eléggé érthetetlen helyzet. Biztos, hogy nincsenek anyagi problémáitok? Esetleg amúgy elmehetsz ételosztásokra, és ha ügyesen csinálod, akkor szerezhetsz néhány tál ételt. Úgy rémlik, hogy van hétvégén is. De amúgy nekem is az a véleményem, hogy valami heti egy napos (hétvégi) diákmunka lenne a legjobb megoldás (pl. szórólap osztás).

Vagy kérhetsz pénzt a szüleidtől a bevásárlásra. Amúgy nem lehet, hogy pont azért nem nagyon van otthon ennivaló, mert valamiből fizetni kell tesód albérletét?

2016. nov. 10. 23:25
 14/56 anonim ***** válasza:
55%
Ez sajnos siman igaz lehet. Beszelj szuleiddel !!!
2016. nov. 10. 23:55
 15/56 anonim ***** válasza:
64%

internet előfizetés van, számítógép van, kaja meg nincs?

Peeersze!

2016. nov. 10. 23:56
 16/56 anonim ***** válasza:
53%
Hat igen sokan ugy nottek fel hogy nem volt semmi gond az elelemmel es itt papolnak. Nallunk nem volt kaja mert szegenyek voltunk unokatesomek meg gazdagok. De unokatesom jobban ehezett es korhazba kerult mert ugy lefogyott. Igen van ilyen, hogy a szulok csak haracsolnak es nem akarnak kajara se kolteni. Ezt sokan nem tudjak elkepzelni pedig van. Kerdezo en azt tanacsolom hogy hetvegen mikor mentek vasarolni mindenbol mindig tobbel vegyel pl elkuldenek ket csomag tesztaert veletlenul harmat veszel. Ha meg ilyen csaladi bevasarlokocsis a dolog pakold meg rendesen a kosarat es lehet kidobalnak majd belole dolgokat de valami csak marad plusszba.
2016. nov. 11. 00:00
 17/56 anonim ***** válasza:
81%
Hogy minden gyanús kérdésnél jön egy frissen regisztrált, még százalék nélküli válaszoló, aki a pártját fogja a kérdezőnek, az nagyon cuki. Vigyázz, nehogy elfelejts átjelentkezni a kamureggel :)
2016. nov. 11. 00:08
 18/56 anonim ***** válasza:
63%
A napi 300 forintból simán lehet kaját venni, ha nem a sulibüfében költöd el.
2016. nov. 11. 00:15
 19/56 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk is ez van, én sokat veszekedtem miatta anyámmal, hogy ha már főzni nem hajlandó, legalább olyan legyen otthon, amiből én tudok valamit csinálni... Viszont én legalább kaptam reggelire egy zsemlét, plusz néha egy ezrest, amit arra költöttem amire akartam. Már dolgozok, így sokkal jobb a helyzet, veszek magamnak kaját.
2016. nov. 11. 01:10
 20/56 anonim ***** válasza:
84%
Arra miért nem válaszolsz, hogy anyádék mit esznek?
2016. nov. 11. 01:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!