Mit tegyek, ha soha nincs otthon vacsora és sorozatosan éhesen fekszem le?
4-kor hazaérek a suliból és nem tudok mit enni. Csak üres kenyér van, de azzal nem lakom jól. Semmi nincs amit lehetne enni. Hétvégén van kaja, de az se mindig.
Amúgy 18 éves vagyok, gimnazista. Nem tudok az iskola mellett dolgozni. A kicsi ebéddel nem húzom ki másnap reggelig, délig.
Annyira irigylem a többi osztálytársaimat az a kegnagyobb gondjuk, hogy milyen kabátot vesznek, mikor mennek fodrászhoz. Engem már ilyen dolgok nem érdekelnek, nem érdekel, hogy egy nadrágom van, csak enni szeretnék rendesen.
Van pénzünk, tesóm egyetemista és albérletet fizetnek neki. Nem tudom, akkor nekem miért kell ezt elviselni. Meg akarok halni.
Mert hétfőtől péntekig, 8-tól 4-ig iskolában vagyok. És hétvegén is sokat kell tanulni, mert idén érettségizem. Mikor dolgoztak? Talán nem túl nagy kérés az élettől, hogy ne éhesen feküdjek le., ha mr megszülettem.
De persze itt még az övodást is elküldenétek dolgozni.
Nem kérdeztel rá anyukadeknal?
Suliban kajára sem adnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!