Ez az életem. Hogyan legyek boldog? Hogyan legyen tartalmas életem?
Szerintem elned kene a sajat eleted. Eleg nehez lehet egy beteg apukaval, de ahogy leirod, nem olyan szornyu a helyzete hogy ne tudna gondoskodni magarol esetleg egy gondozoval egyutt. Es veled mi lesz ha idos leszel? Nem onzes, hogy a sajat eletedet akarod elni. Anno a szuleid is ezt tettek es a novered is ezt teszi. Nekem ugy jon le az irasodbol (bocsanat ha tevedek, de nekem igy tunik), hogy inkabb te is azt az eletet elned mint a novered, lehet ezert is haragszol ra.
38 eves vagy, de meg nem keso csaladot alapitanod! Az a baj, hogy kifogasokat keresel ahelyet hogy megprobalnad egy kicsit pozitivan felfogni a helyzetedet. Van akinek rosszabb... Probalj pozitivan hozzaallni a dolgokhoz. Nehez, de tobbre mesz vele mint a kifogasokkal.
Ne haragudj ha megbantottalak, el se tudom kepzelni milyen nehez lehet neked, de ha egy kicsit it segitek vele mar megerte.
Viszont a novereddel szerintem le kene ulnod beszelni, hogy most,ar te is csaladot szeretnel, jo lenne ha legalabb hetente 1-2szer ranezne apatokra hogy kell e neki valami vagy jol van e. Ha azt mondja nincs ideje, elmondod neki azt amit itt nekunk. 1-2 alkalom egy heten nem a vilag vege, foleg ha kozel is lakik es kocsija is van.
Sok szerencset! Remelem megtalalod a boldogsagod hamarosan!
Kellene valaki, aki szétküldi a CV-det és beajánl helyekre, ha szakács szeretnél lenni, bár látom ebbe belefáradtál.
Regisztráltál álláskeresőként? Egy évig igényelhetsz TB átvállalást. Ill. ingyenes OKJ képzésen vehetsz részt.
Pl.: Raktáros, targoncás, logisztika, angol-B2, eladó, vegyi anyag és gyógynövény eladó.
Legutóbb ezeket láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!