Ez az életem. Hogyan legyek boldog? Hogyan legyen tartalmas életem?
Kérdező, azt írod, nem adod apád otthonba.
Márpedig ha nem gondoskodsz az ápolásáról, akkor neked lőttek. 38 vagy, még pont időben vagy, hogy elkezdd az önálló életed. magánéletileg sincs minden veszve, és ha most elhelyezkedsz egy jó állásba, akkor nyugdíjad is lesz. Hiba volt eddig feketézni, ugyanakkor el bírom képzelni, hogy limitáltak voltak a lehetőségeid, tehát ebbe nem akarok beleszólni, megváltoztatni visszamenőleg úgysem fogod.
A posztod arról árulkodik, hogy keserű vagy. Mielőtt teljesen elönt a keserűség, és belesüppednél, lépj. Nem teszel édesapáddal rosszat, ha pl ápolót fogadsz mellé. Eljárhatsz rendes munkába, talán jobb pénzt vihetsz haza, a magad jövőjén túl az övét is biztosíthatod, és nem lesz egyedül sem.
Ha az ápoló levesz némi terhet a válladról, az nem bűn, és ez lehet az egyetlen esélyed, hogy ismerkedhess és a saját életed is élhesd végre.
A családod nem választhatod meg, a nővéred miatt ezért kár panaszkodnod. Nem fair, amit tesz, fájdalmas ezt látnod, megértem, de ne rá koncentrálj. segítséget máshol is találhatsz. nagyon fontos, hogy ne félj segítséget KÉRNI. Van esetleg más rokon, vagy szomszéd, akit bevonhatnál abba, hogy néha társaságot biztosítson apukádnak? (bár ezeket a lehetőségeket biztosan végigpörgetted már).
Nem kell és nem szabad egyedül maradnod ebben a harcban. Tiszteletre méltó, hogy mennyire küzdesz érte, de itt az idő magadért is küzdeni. Se a családalapítást, se a jó munkát nem kell még temetned, csak lásd be, hogy egyedül nem megy tovább ez a harc.
Ez sajnos az elettel eggyut jar. Megoregszunk, nincs ebben semmi szegyellnivalo. Edesanyam idosgondozo, o szivesen jar dolgozni. Nagyon nagy lelki erot tud adni egy jo kis beszelgetes idosekkel, a kacsa az meg tenyleg mellekes. Ez termeszetes, megertem, hogy kinos, plane egy tekintelyes embernek, de egyszer mindnyajan megoregszunk.
Ne haragudj, ez szemelyes lesz, de ilyen kiraly vegzettseggel nehogymar csak sertestelepen tudj elhelyezkedni! Ennyi lelkiismeretes ev utan jobbat erdemelsz, nem gondolod? Ne csak interneten keress munkat, hanem szemelyesen is menj be egy-egy hotelbe, etterembe stb.
Jól értem, hogy egy ember életének azért kell tönkremennie, és a lelkének depresszióba süllyednie, mert az apja szégyelli azt, hogy kacsába vizel???
Jézusmária!
Mondjátok, hogy megbuggyantam és nem jól értem...
5-ös vagyok.
ne haragudj, kérdező, de egyszer kórházba kerültem és kb minden nővér látott engem meztelenül, mert nem tudtam egyedül fürdeni 2 hétig és sokszor nekem is kellett az ágytál, mert az infúzióra és a géprekre voltam kötve és magasról tettem rá, hogy mások kinevetnek, mert ágytálba pisilek. (az osztálytársaim is bejöttek), nekem az volt a fontos, hogy életben maradjak és ne vágják le a kezem.
de persze, az a legfontosabb, hogy édesapád hírneve ne romoljon meg? mintha mindenki arra lenne kíváncsi, hogy apukád kacsával pisil...az egyáltalán nem fontos, hogy nem élsz, csak létezel. az az embernek a saját szegénységi bizonyítványa, ha egy kiszolgáltatott társán gúnyolódik és akinek ép esze van, az tesz rá magasról.
a másik meg az, hogy van interneted, építs kapcsolatokat, tényleg jó a végzettséged, ne cseszd már el az életed.
hogyan legyél boldog? hogyan legyen tartalmas életed?
1. NE érdekeljen, hogy a másik mit mond (én is falusi vagyok)
2. tisztellek a családcentrikus perspektívád miatt, de egyben sajnállak is, mert EMIATT nem tudsz új életet kezdeni
3. én is nagyon szerettem apukámat, tudom, milyen az az apai szeretet, de vagy belerokkansz, vagy kezdesz egy új életet.
Szeged mellett a Postakocsi csárdában egyetlen szakács van, nem győzik kiszolgálni az embereket jó időben!
Felétek nincsenek hasonló csárdák, éttermek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!