Ez az életem. Hogyan legyek boldog? Hogyan legyen tartalmas életem?
En azt latom, hogy tul keson kaptal a fejedhez. 10 ev fekete munka...
Illett volna meg a kezdetben a sarkadra allnod. Nehez leszakadni a szulokrol, de pl egy gondozot fizethettetek volna.
szia.
1. nagyszerü gyerek vagy. de! óriási áldozatot hoztál a szüleidért.
Az, hogy Édesanyádat kiápoltad, és Édesapádat sem hagyod magára szerintem a mai világban nagyon ritka.
2. szakácsként irod jól kerestél volt szállás, és gondolom a kajád sem került sokba. A pénzt is gondolom feléltétek mig 4,5 évig ápolási dijon voltál.
Tehát valószinüsitem lehetőséged sincs jelen lakóhelyedet elhagynod :( Édesapádnak sem lehet könnyü :( látja, hogy élsz, biztosan végigpergett a fejében az is, hogy már unokája is lehetne.
Nem sikerült családot alapitanod :( és ez nagyon rosszul esik :(
pasik pedig nem szoktak ilyenen problémázni, viszont az is igaz, hogy közöttük kevés, aki ilyen áldozatot hoz a szüleiért.
Hol laktok? már ha publikus? semmi esély elköltözni bárhová is?
Édesapádnak gondolom van nyugdija.
De Te, hogy nem voltál még bejelentve, hogy kapsz pl. orvosi ellátást? nem is értem :( semmi alapdijat sem fizettél?
Mindenképpen valami költözéses lehetőséget kéne meglépnetek, ahol Édesapád is ellene és Te is tudnál munkát vállalni.
Nem vagy könnyü helyzetben :( Tanácsot adni nem is tudom lehetne-e ?
add be apádat az öregek otthonába(szívtelen, de vagy az ő élete, vagy a tiéd), keress állást és társkeresőzz.
a szakács szakma eléggé keresett, olvass utána az ízvilágoknak és alkoss
Ez nem önfeláldozás, hanem nettó hülyeség.
Szakácsként elhelyezkedhettél volna egy jól fizető állásban, akár feketén is kereshettél volna annyi pénzt, hogy te is normálisan élj, a szüleidnek is fogadjatok a nővéreddel egy gondozót.
Te inkább nyalogatod a sebeidet, hogy a szüleid miatt kerültél ilyen helyzetbe.
Most sem értem, hogy miért írod azt, hogy reggeltől estig az apádról szól az életed, mert a tüzelőfát aprítottad. Te nem melegedsz annak a melegénél???? Ott laksz apádnál, az a legkevesebb, hogy felaprítod a tüzelőt. Ez nem áldozathozatal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!