Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire lenne probléma az, hogy nincs tartalmas életem nincs hobbim?
Nagyon sokat vagyok otthon sok szabadidőm van nem soká lesz majd egy új munkahelyemen, de ha lenne párom akkor kitalálnék programokat, mert nem élvezem az egész napi négyfal közti időtöltést.
Nincsenek nagyon barátaim egy igaz barátom van, akibe nagyon megbízok a többi haveri, de velük nem nagyon szeretek szórakozni max házibuli.
Nincs hobbim, mert nem találtam még meg az életemben azt az örömforrást, amit szívesen szenvedélyesen csinálnék és így nem tudom, hogy mennyire rontanám az esélyeimet, mert mennék mindenhova csak ezt valahogy éreztetni kéne vele.
Most lehet sokan mondanák azt, hogy akkor egyedül, de ezt is próbáltam és nem szeretek egyedül ide oda elmenni.
Az is a problémám ezzel, hogy mivel nincs tartalmas életem így nem nagyon tudok miről beszélgetni. Ha lesz majd valaki akivel ismerkedek ezeket elmondjam neki, hogy nem nagyon csinálok semmit? Mert úgy érzem jobb lenne, ha ezt egyből őszintén elmondanám és éreztetném vele, hogy vele tölteném el az időm nagy részét.
nem tetszene, hogy rám alapozod, hogy mit csinálj. a végén még én lennék a hibás, ha valami elromlik, és vissza kell térned az egyoldalú életedhez.
komolyan. én azt ajánlom, menj, és keress tovább. ne csak nőt. menj el legalább moziba, meccsekre, vagy bárhova, ami érdekelhet.
Te azt várod egy nőtől, hogy az majd tartalmassá teszi az életedet. Nem csinálsz semmit, nincs munkád, nincsenek barátaid, nincs hobbid, nem érdekel és nem köt le semmi, de majd jön egy nő, aki ezt megváltoztatja, majd ő szervez neked programot, elvisz ide-oda, és egész nap azon fog dolgozni, hogy neked színes és örömteli legyen az életed...
Tudod mi jut nekem erről eszembe? Ezt egy anyuka szokta csinálni a 3-12 éves gyerekével. 12 fölött már nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!