Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyire lenne probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire lenne probléma az, hogy nincs tartalmas életem nincs hobbim?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat vagyok otthon sok szabadidőm van nem soká lesz majd egy új munkahelyemen, de ha lenne párom akkor kitalálnék programokat, mert nem élvezem az egész napi négyfal közti időtöltést.

Nincsenek nagyon barátaim egy igaz barátom van, akibe nagyon megbízok a többi haveri, de velük nem nagyon szeretek szórakozni max házibuli.

Nincs hobbim, mert nem találtam még meg az életemben azt az örömforrást, amit szívesen szenvedélyesen csinálnék és így nem tudom, hogy mennyire rontanám az esélyeimet, mert mennék mindenhova csak ezt valahogy éreztetni kéne vele.

Most lehet sokan mondanák azt, hogy akkor egyedül, de ezt is próbáltam és nem szeretek egyedül ide oda elmenni.

Az is a problémám ezzel, hogy mivel nincs tartalmas életem így nem nagyon tudok miről beszélgetni. Ha lesz majd valaki akivel ismerkedek ezeket elmondjam neki, hogy nem nagyon csinálok semmit? Mert úgy érzem jobb lenne, ha ezt egyből őszintén elmondanám és éreztetném vele, hogy vele tölteném el az időm nagy részét.

2015. dec. 25. 11:04
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Persze lehet találni ilyen párt, gondolom sokkal jobban érzed magad a pároddal, mintha egyedül mennél mindenhova ez tök normális, mert társaslények vagyunk.

Én csak azt nem értem, hogy miért nem lennék jó olyannak aki nem olyan, mint én. Mi van akkor, ha kialakul köztünk vonzalom, meglenne a kémia. Csak tolerálni kell a másikat, mert kitudja, hogy kivel hoz össze a sors. Azért nem értek egyet annyira a hasonló a hasonlóval dolgon, mert volt olyan lány aki nagyon hasonlított rám, de mégse tudtam hozzá vonzódni, nem volt meg az a plusz ami miatt annyira kellett volna és olyan lány is tetszett aki másabb életvitelű másabb stílusú volt, mint én, és ha kialakult volna köztük valami én toleráltam volna a más életviteleit, persze a fordítottja is volt, én könnyen tudok másokhoz alkalmazkodni.

Arra válaszoljatok még, hogy ezt miért nem lehet tolerálni, miért nem lehet pozitívan hozzáállni? Ennyire nem tudjátok a másikat tolerálni?

2015. dec. 25. 15:26
 22/36 Költőnő? ***** válasza:
tolerálni lehet. Hogyne lehetne. A hosszabb távú fenntarthatóságban nem hiszek.
2015. dec. 25. 15:30
 23/36 A kérdező kommentje:
Na és miért nem? Hozzáállás kérdése az egész. Az a baj, hogy alapból szar a hozzáállása az emberekhez és elkezd elméleteket gyártani, minthogy inkább pozitívabban gondolkozna és az érzéseire hagyatkozna.
2015. dec. 25. 15:36
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Miért olyannak akarsz megfelelni, aki nem olyan, mint te, amikor találhatsz olyat is, amilyen te vagy? Nem lehet mindenkinek megfelelni, én sem felelek meg mindenkinek, de én nem is görcsölök rá, hogy megfeleljek.

Vannak hozzád hasonló ismerőseim, elfogadom őket olyannak, amilyenek, de nem akarok közelebbi kapcsolatba kerülni velük. A hozzám hasonlókkal jobban érzem magam.

2015. dec. 25. 15:46
 25/36 Költőnő? ***** válasza:
nem elmélet. Nekem ez tapasztalat
2015. dec. 25. 15:48
 26/36 A kérdező kommentje:
A tapasztalatok gyakran félrevezethetnek bennünket és kialakulhat egy berögzült téves nézet. Több olyannal ismerkedtem akik nagyon hagyatkoztak a tapasztalatukra, mert valami sérelem érte őket és tele voltak negatív világnézettel, nem tudtak egy normális érvet mondani arra, hogy miért hiszik azt. A múltat hátra kell hagyni és a jelen felé kell venni az irányt.
2015. dec. 25. 16:01
 27/36 anonim ***** válasza:
És te miért vagy ilyen görcsös, és miért nem fogadod el mások álláspontját?
2015. dec. 25. 16:04
 28/36 Költőnő? ***** válasza:

én boldog vagyok és nem látom negatívan az életet. De engedd már meg, h tudjam, mit éreztem akkor és hogy gondolok erre. Nem volt jó, de nincs bennem keserű szájíz. Jelenleg kettőnk közül Te gyártasz inkább elméleteket. Én ismerem magam és tudom, hogy jó eséllyel elsorvadnék szép lassan egy ilyen férfi mellett, mint ahogy megtörtént már KÉTSZER is.

Nem azt írtam, h semmiképp sem működhet, az én személyes tapasztalataim és véleményem írtam le.

Ezért kívántam sok sikert, és tudom, hogy mellém nem lennél való. Meg valszeg vagyunk még így páran.

Ennyi.

2015. dec. 25. 16:24
 29/36 A kérdező kommentje:

Nem gyártok elméleteket, az a gondom veled, hogy nem ismersz engem és ha nem ismersz meg rendesen akkor honnan tudod azt, hogy mennyire passzolnánk egymáshoz? Ez azért bánt engem, mert több olyan lánnyal ismerkedtem és akik nem ismertek meg rendesen levontak egy olyan következtetést rólam ami nem igaz. Lehet igazad van és mégse passzolunk össze, de attól függetlenül bárkit meglehet ismerni, mert gondolom, hogy több mondat után nem tudjátok, hogy ki vagyok és milyen vagyok.

Ha röviden jellemezni kéne engem akkor egy nyugodt, csendszerető, jobb jövőre törekvő, nyílt, bizakodó, őszinte vagyok, szeretek magamról részletesen beszélni megnyílni, szeretem mikor egy lány is ilyen és adja magát, nem szeretem az önfényezést, ha valakinek gondja baja van ossze meg velem, negatív tulajdonságaim, hogy ismerkedés elején van egy kissé dadogok, néha indulatos vagyok és meggondolatlan.

2015. dec. 25. 18:38
 30/36 anonim ***** válasza:

Kicsit magamra ismertem a leírásodban, de csak kicsit. Egyedül elég nehéz, tudom én is, de én próbálom lefoglalni, fejleszteni magamat. Focizom, futok, mostanában elkezdtem edzeni is, tanulok németül, hisz későbbi munkám során hasznoslehet. Hobbim annyi minden van, hogy felsorolni is hosszú: imádok horgászni, szeretek főzni, állatokkal foglalkozni, filmeket nézni, meccsre járni, autót bütykölgetni, a kertben dolgozni... Ezek 90 százalékát egyedül csinálom jobb híján, illetve ilyenkor rendezni tudom magamban a gondolataimat, és legalább kommunikálok egy értelmes emberrel is néha.

Mint láthatod elég sok mindent csinálhatsz egyedül, akár horgolhatsz is, vagy könyvet írhatsz, mindegy mi az, csak örömed leld benne. Valamint az sem hátrány, hogy ezek által te több leszel és rögtön tudsz miről beszélni akárkivel, lesz véleményed erről is meg arról is, lesz rálátásod a dolgokra.

Próbálj ki új dolgokat, ha nem tetszik akkor is legfeljebb el tudod mondani, hogy nekem nem jött be. Ne legyél úgy mint az egyszeri gyerek a tökfőzelékkel aki úgy mondja rá hogy nem szereti miközben még meg se kóstolta.

2015. dec. 25. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!