Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat ez? Tanácsokat várok.
Igazàból ez így működik.
De egy nő az életbe nem fogja ezt megérteni.
Nem fogtok együtt megöregedni.
Sajnos én nem gondolom, hogy ez normális. Távkapcsolatnál főleg kellene a napi kapcsolattartás, és kérlek ne sms-re,meg fb-os meg egyéb írásos/chat-es üzenetekre koncentráljatok, hanem rendes videóhívásra, vagy telefonálásra. Ez a minimum!
Ettől függetlenül bele kell törődni, hogy akár távkapcsolat, akár nem, a férfiak képekesek napokra is eltűnni, majd visszatérni, mintha mi sem történt volna.
Sajnálom a baleseted, remélem nem már jobban vagy! Gondolkozz el azon, hogy neked megéri-e egy ilyen kapcsolat, ahol bizony van, hogy 1 napig sem tudod a párod mit csinál....
Szia,
Mi távkapcsolatban élünk pár hónapja. Hétvégente látjuk egymást kb másfél napra, meg ünnepekkor, illetve ha nekem vagy neki szabija van. Minden este beszélünk skype-on, napközben meg facebookon, ha van wifije, meg nekem nincs sok munkám.
Mi már hívjuk egymást, ha nem jelentkezik a másik a megszokott időben. Például, én tudom, hogy ő mikor száll le a vonatról, mikor megyünk haza hétvégén (anyum házában találkozunk mikor hétvégén hazautazom, így ő is, én is utazunk)... Ő tudja, hogy én hívni fogom ha leszállt, ezért ha nem hívom, akkor aggódik, és ahogy alkalma nyílik keres. (nincs a telóján pénz, nem tud hívni csak otthonról).
Nálam szintúgy. Ha elmegy boltba, és mondjuk fél óra múlva nincs fb-n, mert kb úgy számolom, hogy annyi idő míg megjárja, akkor felhívom.
Lehet túlzottan keressük a másikat, de nálunk ez a megszokott, ha nem jelentkezik huzamosabb ideig a másik, akkor már aggódunk érte (huzamosabb idő alatt 1-2 órát értek, ha pl bejelenti, hogy 3 óráig nem lesz elérhető, akkor három és fél múlva kezdek aggódni).
Szia! Mi távkapcsolatban élünk lassan 4 éve. Egyáltalán nem normális,hogy nem keresett,még az estit megértem de,hogy masnap se az nagyon nem tuti. Én 3000kmre lakok a páromtól repülõn Kell utaznom és még akkor is felhív meg ír ha míg repülök figyeli radarral, hogy merre jár a repülõm meg, hogy leszálltam-e. Napi szinten 2-4 órákat skypeolunk és facebookon is szoktunk beszélgetni.
Szerintem kérdezd meg,hogy mennyire gondolja komolyan a kapcsolatotokat.
#4es vagyok.
Igen, én is szoktam követni, hogy hol jár épp a vonata (én buszozok, így ő nem tudja :D )
Elég gáz, ha még ő szidott le téged, hogy nem tudtál menni, én ahogy megtudnám, hogy a páromnak baja esett, rögtön sietnék hozzá. Ez egyáltalán nem normális.
Amúgy köztünk 180 km van :)
Dehogy vagy te önző!
A többiek rengeteg jó példát mondtak.
Valahogy ugy kell(ene) müködnie!
Vidéki utaknál, távkapcsiban. Tömegközlekedés, autó.
Rokon, barátnő, feleség.
Nálunk magátol értetődö volt hogy várjuk a másik jelzését, hogy szerencsésen hazaért.
És nem hiszem, hogy ez tulzó aggodás lenne. Ha szeretek valakit!
Te dolgod! De én elkezdenék gondolkozni, hogy ennek igy van e értelme, v csak rabolja az idődet!
Remélem jobban vagy a baleset ota!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!