Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat ez? Tanácsokat várok.
Figyelt kérdés
Milyen sűrűn oldjátok meg a személyes találkozót, és akkor mennyit vagytok együtt? Ha nem találkoztok milyen sűrűn és mennyit beszéltek? Meg a véleményeteket szeretném kikérni egy helyzetre. Barátomnál voltam és 200 km-ert utaztam este haza családi partyra. ( egyedül, mert így hozta a helyzet ). Autóbalesetem volt hazafelé menet. Semmi komoly bajom nem lett, de sokkot kaptam. Így nem írtam neki, hogy haza értem, de ő se keresett, hogy velem minden ok-e. Szombaton se keresett, így írtam neki egy jó éjt üzit, meg a balesetemről, amire vasárnap reggel írt vissza. De nem először van ilyen. Azért kérdezlek Titeket, hogy hátha én látom rosszul, de az oké, még ha távkapcsolat is, hogy valaki 2-3 napra eltűnik?2015. dec. 7. 10:17
11/12 A kérdező kommentje:
Semmi komolyabb bajom nem lett, mert kereszteződésben jött belém oldalról egy autó, ahol nekem lett volna elsőbbségem. Mondjuk így is rostokoltam fél órát, mire a szüleim kijöttek elém, őt meg nem tudtam elérni.
2015. dec. 7. 12:01
12/12 A kérdező kommentje:
Utána meg már nem is fáradtam azzal, hogy írjak egyáltalán neki, mert ki volt kapcsolva telefonja, és nekem sem ez volt a legnagyobb bajom. Mindegy. Tanulságos volt amiket írtatok, és nagyon szépen köszönöm. Kicsit más megvilágításba helyezte a dolgokat
2015. dec. 7. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!