Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyire lenne probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire lenne probléma az, hogy nincs tartalmas életem nincs hobbim?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat vagyok otthon sok szabadidőm van nem soká lesz majd egy új munkahelyemen, de ha lenne párom akkor kitalálnék programokat, mert nem élvezem az egész napi négyfal közti időtöltést.

Nincsenek nagyon barátaim egy igaz barátom van, akibe nagyon megbízok a többi haveri, de velük nem nagyon szeretek szórakozni max házibuli.

Nincs hobbim, mert nem találtam még meg az életemben azt az örömforrást, amit szívesen szenvedélyesen csinálnék és így nem tudom, hogy mennyire rontanám az esélyeimet, mert mennék mindenhova csak ezt valahogy éreztetni kéne vele.

Most lehet sokan mondanák azt, hogy akkor egyedül, de ezt is próbáltam és nem szeretek egyedül ide oda elmenni.

Az is a problémám ezzel, hogy mivel nincs tartalmas életem így nem nagyon tudok miről beszélgetni. Ha lesz majd valaki akivel ismerkedek ezeket elmondjam neki, hogy nem nagyon csinálok semmit? Mert úgy érzem jobb lenne, ha ezt egyből őszintén elmondanám és éreztetném vele, hogy vele tölteném el az időm nagy részét.

2015. dec. 25. 11:04
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
28%
Dúl a rosszindulat itt, és az ítélkezés a semmire. Miért gondolja egy nő, ha egy férfi éppen passzívabb életszakaszában van, akkor mindenáron a nőtől várja el, hogy szórakoztassa őt? Mi van azokkal a nőkkel -rengetegen vannak-, akik a semmire elvárják, hogy a férfi szórakoztassa őket, ráadásul sokuk még eltartott is? Fordítsuk már meg a kérdést :) Annyira sablonosan gondolkodnak itt emberek, hogy iszonyat...:) Mire fel pörögje szét az agyát a srác, ha nincs senkije? Majd ha lesz, szerveznek progikat.
2015. dec. 25. 13:32
 12/36 Költőnő? ***** válasza:
84%

nekem speciel nincs baj egy passzívabb időszakkal, mert olyanja mkinek van. Engem az zavarna h ez sztem túlzott ragaszkodást vetítene előre, meg attól félenék, h élete egyetlen értelme és célja lennék.

Félreértés ne essék; van akinek bejön ez a szerep, sőt igényli... Én már jártam ebben a cipőben; ráztam tőle a lábam, mint macska a víztől.

Szóval nekem ezen tapasztalatok miatt valószínűleg nemigen lenne kedvem próbálkozni a kapcsolattal.

2015. dec. 25. 13:43
 13/36 A kérdező kommentje:
Költönő nekem is kell szabadság, nem ragadnék rád teljesen megvan a baráti köröm akikkel néha jól elvagyok eltudom foglalni magam itthon, és sokszor szeretek magamba ellenni, én csak szeretnék programokat szervezni, ha együtt vagyok valakivel, aki megérti azt, hogy mostanában miért ilyen az életem.
2015. dec. 25. 13:56
 14/36 A kérdező kommentje:
A másik mielőtt azt hinnétek, nem vagyok társfüggő számomra az igazit keresem!
2015. dec. 25. 13:56
 15/36 Költőnő? ***** válasza:
én megértek sokmindent... az én véleményem írtam le. Remélem, ettől függetlenül összejön vkivel. Sok sikert!
2015. dec. 25. 14:35
 16/36 anonim ***** válasza:
Szerintem senkiben nincs rosszindulat, csak van, aki aktívabb társra vágyik. :-) Én is hasonlót szeretnék ilyen tekintetben, mert borzasztóan idegesít a szüleim hozzám képest passzivitása, nekik ez nem időszakos, hanem állandó. Mennek időnként ide-oda, időnként, de ha nekem kellene így élnem, beleunnám magam. :-) Itt csak arról van szó, hogy ez van, akinek fontos, hogy egyezzen. Én úgy mentem ki először Olaszországba, hogy egy héttel előtte elegem lett, hogy mindenki csak nyammog rajta, hogy akar-e jönni, mikor szervezzük, és elmentem a Keletibe az akkor még lepukkant nemzetközi jegypénztárba és vettem egy retúr jegyet egy héttel későbbi indulásra, és mentem egyedül. Azóta nem várok senkire, meguntam. Aki jönni akar, jöjjön, de nem várok sokáig senkire. Társamnak olyat szeretnék, aki hasonlóképp áll hozzá az ilyen dolgokhoz, mint én, aki nem mindig másokra vár, aki egyedül is önálló. Egyáltalán nem unatkoztam, volt kivel beszélgetni minden utam során, mert az elsőt azért több hasonló is követte az elmúlt évek alatt. Ugyanez a kategória a rendezvények, ha el akarok menni valahova, megyek, és élvezem a programot. Volt, amire jöttek velem, volt, amire nem. Volt, hogy egyedül ültem a moziban, kedvezményes napon, még csak azt sem lehetett mondani, hogy az emberek olyankor dolgoznak vagy iskolában vannak, mert napközbeni munkaidő utáni vetítésre mentem, és még nem volt késő este sem, amikor vége lett. A mozi levetítette a filmet egy nézőnek is. :-) Csak azt sajnálom, hogy nyereménynek páros utakat, jegyeket sorsolnak, mert azokért nem játszhatok, csak ha lenne hozzá partnerem, de játszanék egyébként.
2015. dec. 25. 14:37
 17/36 A kérdező kommentje:
Jó szeretsz egyedül is aktív életet élni, de téged miért zavarna, ha én esetleg nem, mert egyedül nem érzem jól magad? Most komolyan lennének közös témáink, hasonló érdeklődési köreink, időtöltéseink most csak az zavarna, hogy egyedül ezeket unnám? Utazáson kívül ezeket én is kipróbáltam mentem moziba, rendezvényekre, kirándulgatni, de egyedül számomra unalmas és szeretem, ha mellettem van valaki és emiatt nincs igazán hobbim őszintén ez miért zavaró? Erre, ha tudnátok egy normális választ adni megköszönném.
2015. dec. 25. 14:44
 18/36 anonim ***** válasza:
Az, hogy te nem szeretsz így élni, ahogy én, az nem zavar, mert te számomra egy ember vagy a sokból, és nem lesz köztünk semmi, az zavarna, ha a párom lenne ilyen, mint te, nem lesz ilyen a párom, ennyi, mert nem ilyen embert keresek társnak. Érted? Te lehetsz ilyen, és lesz, akinek így leszel jó, mert ő is olyan.
2015. dec. 25. 14:55
 19/36 Költőnő? ***** válasza:
nem érted... Két homlokegyenest eltérő mentalitásról, személyiségről van szó. Nagyon ritkán igaz, hogy az ellentétek ilyen szinten kiegészítenék egymást. Melléd nem való egy önállóbb, pörgősebb hölgyemény, hanem egy lasúbb, irányíthatóbb típus. Valószínűleg. Nincs itt rosszindulat, csak a magunkfajta nem tudja elképzelni az életét hosszabb távon egy hozzád hasonló ember mellett. Nincs itt semmi baj, szerencsére nem vagyunk egyformák, ettől szép ez a világ.
2015. dec. 25. 14:55
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a párom hasonló. Meló után hazamegy, gépezik, a barátaival kb kéthavonta találkozik. De sosem szoktunk unatkozni, pedig alapvetően én is otthonülős vagyok. Általában megyünk erre-arra, vagy csak filmezünk, néha meg is kérdezte az elején, hogy nekem nem unalmas e így. De nem, mert én is ilyen vagyok, és ahogy te is írod, együtt ki-kimozdulunk, csak egyedül nem szeret egyikünk sem.

Tény, ez nem mindenkinek jön be, de nem lehetetlen ilyen párt találni.

2015. dec. 25. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!