Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire lenne probléma az, hogy nincs tartalmas életem nincs hobbim?
Nagyon sokat vagyok otthon sok szabadidőm van nem soká lesz majd egy új munkahelyemen, de ha lenne párom akkor kitalálnék programokat, mert nem élvezem az egész napi négyfal közti időtöltést.
Nincsenek nagyon barátaim egy igaz barátom van, akibe nagyon megbízok a többi haveri, de velük nem nagyon szeretek szórakozni max házibuli.
Nincs hobbim, mert nem találtam még meg az életemben azt az örömforrást, amit szívesen szenvedélyesen csinálnék és így nem tudom, hogy mennyire rontanám az esélyeimet, mert mennék mindenhova csak ezt valahogy éreztetni kéne vele.
Most lehet sokan mondanák azt, hogy akkor egyedül, de ezt is próbáltam és nem szeretek egyedül ide oda elmenni.
Az is a problémám ezzel, hogy mivel nincs tartalmas életem így nem nagyon tudok miről beszélgetni. Ha lesz majd valaki akivel ismerkedek ezeket elmondjam neki, hogy nem nagyon csinálok semmit? Mert úgy érzem jobb lenne, ha ezt egyből őszintén elmondanám és éreztetném vele, hogy vele tölteném el az időm nagy részét.
nekem speciel nincs baj egy passzívabb időszakkal, mert olyanja mkinek van. Engem az zavarna h ez sztem túlzott ragaszkodást vetítene előre, meg attól félenék, h élete egyetlen értelme és célja lennék.
Félreértés ne essék; van akinek bejön ez a szerep, sőt igényli... Én már jártam ebben a cipőben; ráztam tőle a lábam, mint macska a víztől.
Szóval nekem ezen tapasztalatok miatt valószínűleg nemigen lenne kedvem próbálkozni a kapcsolattal.
Nekem a párom hasonló. Meló után hazamegy, gépezik, a barátaival kb kéthavonta találkozik. De sosem szoktunk unatkozni, pedig alapvetően én is otthonülős vagyok. Általában megyünk erre-arra, vagy csak filmezünk, néha meg is kérdezte az elején, hogy nekem nem unalmas e így. De nem, mert én is ilyen vagyok, és ahogy te is írod, együtt ki-kimozdulunk, csak egyedül nem szeret egyikünk sem.
Tény, ez nem mindenkinek jön be, de nem lehetetlen ilyen párt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!