Mit csináljak ha rossz az életem?
Figyelt kérdés
16F Mikor megszülettem az életem rossz volt. A szüleim kezdetektől fogva veszekednek folyamatos ordibálásba nőttem fel a bátyámmal.Minden apróságon veszekednek és már nembírom. Egyrészbe meg is értem mert egyik nagy gond a pénz nincs sok... A házat már felkéne újítani de sajnos elég lassan megy na meg hát apu se brírja egyedül próbálunk neki segíteni. Szakemberre nincs pénz. És olyan rossz hallani amikor apu azt mondja: egy senki vagyok csoro mindegy nekem úgysincs sok hátra. Én nem akarok semmi nagy dolgot csak békét és normális környezetet otthon. MIT CSINÁLAJ????? MITTTT????2016. okt. 26. 18:46
1/5 anonim válasza:
Egyetlen dolgot tehetsz: Tanulj, hogy mielőbb leléphess otthonról. Nem oldhatod meg a szüleid helyett a gondokat.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj nem lehet semmit nyugodtan, motiváltan csinálni. Ha elkezdek tanulni vagy vmi azt hallom vki kiabál és úgy felhúz az ideg vagy elmegy a kedvem mindentől.
2016. okt. 26. 19:00
3/5 anonim válasza:
Akkor hisztizz és maradj a szarban, aztán persze okolj mindenki mást.
4/5 anonim válasza:
Tanulj minél jobban. Vállalj diákmunkát. Legyél otthon minél kevesebbet. Tanulni lehet pl. könyvtárban is, vagy egy barátodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!