Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha szar az életem?

Mit tegyek ha szar az életem?

Figyelt kérdés
Már teljesen ki készített hogy nem kellek a nőknek.Kezdem teljesen feladni hogy valaha lesz párom.Olyan vacak érzés hogy nem kellek senkinek.Mindig csak neten próbáltam ismerkedni de nem jött be.Élőbe meg képtelen vok oda menni egyhez is.Úgy vettem észre nem tudok velük beszélgetni.Lehet hogy el kéne kerülni őket végleg?Van más is ilyen helyzetben?f
2016. márc. 4. 00:10
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Komolyan nem értem az ilyen embereket.. Komolyan! Ez a legnagyobb problémád? Tényleg? Majd ha eljön az ideje, akkor lesz nőd! Felesleges ilyen dolgokon fennakadni! Van mit enned? Van lakásod? Kijártad a gimnáziumot és tudtál tanulni? Akkor ne nevettess, hogy ez probléma. A szerelmet nem tudod szabályozni, sem akarattal megteremteni. Majd ha lesz lesz, ha nem nem. Ettől nem dől össze a világ!
2016. márc. 4. 00:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy időszakom, azóta lett barátnőm hát sokszor visszasírom a szingliséget, nem nekem való ez a párkapcsolatosdi, több hátrányát látom mint előnyét, ennek ellenére megértem a vágyódásodat. Amíg ki nem próbálod addig úgy sem jössz rá hogy valóban kell e ez neked. Járj el bulizni, szórakozni, érezd jól magad majd csak akad valami, ha nem legalább volt pár jó estéd. :)
2016. márc. 4. 00:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem teszel azért, hogy legyen valakid akkor miért várod el? Ez nem oylan mint a sültgalamb, plusz ahogy a kettes írta, ha csak azért van valakid mert egyedül érzed magad az semmivel nem elsz jobb.
2016. márc. 4. 00:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Gyikgyuri
2016. márc. 4. 02:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Frissítsd fel a külsőd (új fajta séró, más stílusú ruhák) és kezd előlről az egészet! Én mint nő tudom ajánlani neked a sötétkék ing viselését, az szexi :) Kezdj el sportolni, főleg vállra és mellkasra gyúrjj (bár én mondjuk a pipaszár lábakat sem szeretem..) A frizurád legyen rövid! A hosszú haj a csajoknak való. És legyél mindig normálisan, frissen megborotválkozva.
2016. márc. 4. 07:48
 6/9 A kérdező kommentje:
mindig normálisan nézek ki!Attól még nem változott semmi.
2016. márc. 4. 07:54
 7/9 anonim ***** válasza:
:O ú de harapós valaki! :( Én azt hiszem sokat segítettem és kedves voltam veled. Úgy tűnik a stílusod a visszataszító...
2016. márc. 4. 08:01
 8/9 anonim ***** válasza:
5. Jó, de te most leírtad, hogy NEKED mi tetszik...lehet másnak meg a fehér ing, vagy a hosszú haj és a borosta. Szóval a tanácsod nem sokat ért, hacsak nem neked akarna megfelelni. :D
2016. márc. 4. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem a moher szoknya meg a berliner kendő tetszik, esetéeg hordhatna azt is
2016. márc. 4. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!