Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, ha egy apuka nem...

Az normális, ha egy apuka nem adja oda a gyerekének a kocsit?

Figyelt kérdés
Az most egy másik téma hogy ki se fizeti neki a jogsit, sok ilyet hallottam már, hogy a gyerek nyári munkából fizeti magának, de az, hogy nem használhatja a kocsit, én nem tartom normálisnak... Saját kocsit meg nem egyszerű venni egy még mindig a szüleivel élő és nem főállásban dolgozó fiatalnak.
2016. nov. 2. 17:14
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
22%

Ha éppen nem használja akkor nem értem miért nem adja oda. Főleg ha visszaviszed oda ahol volt és akkorra amikorra kéri és szüksége van rá.

Én megkaptam apum autóját amikor még nem volt autóm, sőt jogsi előtt parkolóban együtt gyakoroltunk. Amikor csak 1 autóm volt és összetörtem akkor ideadta az egyik sajátját hadd használjam, pedig másik országban éltünk!

2016. nov. 2. 20:39
 32/38 anonim ***** válasza:
42%

27

Nőt és kocsit nem adunk kölcsön.

2016. nov. 2. 21:45
 33/38 anonim ***** válasza:
33%
igen bírom azokat a válaszokat mint pl.:nehéz egy családot eltartani két átlagkeresetű embernek :D és a gyereknek nemnehéz hogy ilyen hulye gondolkodású szulei vannak és ilyen családba szuletik? mert ha a szulo nemkapott semmit amikor gyerek volt, akkor a saját gyerekének se jár? miért ne adhatná oda az autót? ha megbízhatóan vezet a gyerek simán. mire van az autó dísznek?
2016. nov. 3. 09:41
 34/38 anonim ***** válasza:
29%

Én nem tartom gáznak, hogy nem adja oda a kocsit. A kocsi személyes dolog, az emberek nagy része még közeli rokonnak se szívesen adja oda, mert ők nem ismerik úgy.

Plusz az megint más kérdés, hogy:

aki 18+-osan már nem dolgozik legalább részmunkaidőben, hétvégén, nyáron, és nem herdálja a pénzt, annak azért egy használt, nem csúcskategóriás autót azért már nem olyan nehéz venni... előtte meg kis tiniknek nyilván nem adnék oda autót, mert még a szolidabbja is hajlamos inkább a menőzésre, mint arra, hogy odafigyeljen.

2016. nov. 3. 10:33
 35/38 anonim ***** válasza:

nekem fizették a jogsit.

de saját kocsim nincsen, majd ha főállásban dolgozok veszek magamnak. nem várható el,hogy a szülők vegyenek neked.

hogy nem adja oda a kocsit,azt is meg lehet érteni szerintem,főleg ha egy drágább modell..vagy ha ő is használja napi szinten.

én is 21 vagyok és tömegközlekedek..szerintem nincs ezzel baj, így is el lehet jutni A-ból B-be.. majd ha dolgozok veszek magamnak

2016. nov. 3. 11:25
 36/38 anonim ***** válasza:
43%

Most nem azért,de miért nem ülsz le apáddal megbeszélni,hogy miért nem adja oda a kocsit?! Végülis az Ő autója, Ő dönti el,kinek adja oda kinek nem!

Másik meg,hol kötelező a szülőnek kifizetni a gyereknek a jogsit?

Minden ismerösöm maga fizette!És Nálad fiatalabbakról van szó

2016. nov. 3. 15:45
 37/38 anonim ***** válasza:
48%
Normális. Az ember a kocsiját meg a feleséget nem adja kölcsön. Ez alapszabály.
2016. nov. 4. 21:12
 38/38 anonim ***** válasza:
46%
Normàlis!! Valószìnűleg ő ismer és egy felőtlen éretlen gyereknek tart. Hivatásosként ìrom rohadt nagy felelősség az autó vezetés. Sokan kapnak jogsit akiknek nem való.
2016. dec. 4. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!