Szerintetek normális dolog, hogy egy hétéves kislány az apjával alszik egy bugyiban, az apja meg vagy egy alsóban alszik mellette egy ágyon, vagy meztelen? persze apuka állítja hogy takaró alatt alszik, külön.
Szia!
Én is ilyen voltam kislány koromban! Csak apámmal akartam aludni, így mindig vele aludtam...
nem voltam elkényeztetve, egyszerűen imádtam és kész.
Apám soha nem tolt le érte igazából, sőt.. mindenhova vele akartam menni :D
Szerintem ez nem feltétlen rossz neveltetés kérdése, csupán szereti az apját. ennyi.
Akkor kicsit bővebben ki kéne fejteni..Csodálkozom, hogy nincs külön szobája. Nekem már 5 évesen saját szobám volt.
Amúgy megoldanám. Külön szoba, este szépen kirakni, a saját ajtótokat meg kulcsra zárni. Pár napig hiszti lesz de majd megszokja... Vagy ez vagy továbbra is ott fog élősködni.
A kérdés eleve úgy van feltéve, hogy mindenki ítélkezzen. Hiába pattogsz és kéred ki magadnak a válaszokat.
Ha normális választ akarsz és oka van az együttalvásnak akkor tessék szépen leírni.
Amúgy nem normális. Ha a gyerek huzamosabb ideje fél és szorong az éjjel akkor érdemes pszichológus segítségét kérni és a gyökerénél kezelni a problémát.
Mert az, hogy anyuci kiköltözik a nappaliba, apuka meg a gyerekkel alszik a hálóban minden csak nem probléma megoldás.
először is bocsánatot szeretnék kérni a rossz megfogalmazásér,
kb egy l-éves lehetett amikor ott hagytuk a
szüleimnél,mert mi elmentünk külföldre egy ismerőshöz 5napra
a szüleimnél sajnos egy szobában volt a kiságy a nagy szülökkel azután hogy haza értünk már nem maradt meg a szobájában egyedül üvöltött
azért egy panel lakásban nem hagyhattuk órákig üvölteni,innen már nem bírtunk vele,és sajnos ma is vissza él vele,mondván úgyis az lesz amit ő akar mert megsajnáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!