Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, ha egy apuka nem...

Az normális, ha egy apuka nem adja oda a gyerekének a kocsit?

Figyelt kérdés
Az most egy másik téma hogy ki se fizeti neki a jogsit, sok ilyet hallottam már, hogy a gyerek nyári munkából fizeti magának, de az, hogy nem használhatja a kocsit, én nem tartom normálisnak... Saját kocsit meg nem egyszerű venni egy még mindig a szüleivel élő és nem főállásban dolgozó fiatalnak.
2016. nov. 2. 17:14
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
57%
Az normális, hogy alap, hogy aarra vársz, hogy a segged alá raknak mindent?
2016. nov. 2. 17:38
 12/38 A kérdező kommentje:

Az normális, hogy nem tudsz olvasni? Hiszen írtam: apukám nem akarta, hogy jogsim legyen, ezért én fizettem ki az egészet. Azt meg megnézném, hogy te hogy tudnál nem állandó keresettel kocsit venni.

Meg most mi ez a repülőgépes fa szság...? Mintha elkényeztetett lennék, pedig pont, hogy nem vagyok. Ennyi erővel akkor a barátaim azok, hiszen ők megkaphatják az apjuk kocsiját, közben nekik ez természetes. Meg ez nem elkényeztetés, na de ha annak veszed a mogyorónyi agyaddal, akkor legyen, de akkor nem jogos a beszólásod, mert én nem vagyok az.

2016. nov. 2. 17:49
 13/38 anonim ***** válasza:
56%

Jaj szegénykém, hogy sajnállak...

12 évvel a jogsi megszerzése után vettem autót.

2016. nov. 2. 17:52
 14/38 anonim ***** válasza:
77%
Ha apud nem akarta a jogsit, nekem az alapból egyértelművé tette volna hogy a kocsit se fogja odaadni.
2016. nov. 2. 17:53
 15/38 anonim ***** válasza:
84%

12:

Pedig a repülőset író válaszoló nagyon jól rámutatott, miért gáz a hozzáállásod, csak te nem akarod megérteni, egyszerűbb inkább, ha személyeskedsz.

2016. nov. 2. 17:54
 16/38 anonim ***** válasza:
58%
jaj, de csúnya ez az apuka
2016. nov. 2. 17:54
 17/38 anonim ***** válasza:
81%
A jogsi árából is lehet autót venni. De ahogy kiveszem, az a kategória neked nem jó. Ha annyira fontos dologhoz kéne az autó, nem válogatnál, megvennéd amire tellik. Így csak az jön le,h villogni kell apád autója. Ez meg elég szánalmas.
2016. nov. 2. 17:57
 18/38 anonim ***** válasza:
51%
Ott kezdődik, ha akkor teszem le a jogsit ha tudom, hogy lesz lehetőségem vezetni.
2016. nov. 2. 17:58
 19/38 anonim ***** válasza:
93%
Családja válogatja, de a szülő szíve joga, hogy eldöntse, mit ad oda, mit nem. Nálunk természetes volt, hogy vezethettük a család kocsiját, sőt, anyu ragaszkodott hozzá, hogy legyen gyakorlatunk, mielőtt saját autót választunk. Férjeméknél ezzel szemben evidens volt, hogy a gyerekek nem vezethetik a családi autót. Speciel ilyet is, olyat is ismerek sokat...
2016. nov. 2. 17:59
 20/38 anonim ***** válasza:
62%

Talán jobban megértenénk a kérdésed, ha elmesélnéd, mi az a rettentő fontos dolog, amihez szükséges számodra az autó.

Gondolom, nem csak amiatt kell, hogy a haverok és a lányok előtt villogj vele. Buliba meg el tudnak vinni a haverjaid is. Suliba eddig mivel jártál?

2016. nov. 2. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!