Az normális, ha egy apuka nem adja oda a gyerekének a kocsit?
Pedig normális. Mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Amúgy meg gondolom félt téged és a kocsit is.
Ha annyira kell egy autó, spórolj, ne követelőzz. Ma már nem egy nagy luxus, olcsón is lehet venni.
saját kocsi,akkor annak adja oda akinek akarja:)
Lehet,hogy nembízik meg benned annyira!
Énis magamnak fizettem a jogsit.
De mi közösen használjuk a kocsit.
Hány éves vagy kedves kérdező?
;)
Nekem mindig odaadták amíg nem volt kocsim. Sőt most is odaadnák ha nincs rá szükség. (több autó van)
Attól függ, kérdező, mire kell és hogy van-e szüksége rá az apukádnak. Ha nincs és ott ül az autó a garázsba, neked meg kellene akkor nem értem.
21 vagyok. Sokszor van szüksége rá apukámnak de azért nem 0-24ben. Az összes ismerősöm használhatja a családi autót, és amikor én mondom másoknak hogy nekem nem engedik akkor elképednek.
Apukám azt se akarta, hogy jogsim legyen, de arra nem olyan nehéz összeszedni a pénzt.
Amúgy majd kezdésnek nem több milliós autót akarok, de egyelőre egy jobb használtra sincs pénzem.
Képzeld nekem meg a magánrepülőt nem adják oda.
Rettenetes a gyerekkorom nekem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!