Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan szerethetne meg az apukám?

BlackRabbit98 kérdése:

Hogyan szerethetne meg az apukám?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem.. 3-n vagyunk testvérek van egy bátyám meg egy öcsém. 6 éves koromban elváltak a szüleim ugyanis apa sokat dohányzott és ivott majd megcsalta anyukámat. Ebből az időszakból nem emlékszem semmire.Bár nem is volt nagyon mire elköltözött és nem is foglalkozott velünk pedig én nagyon szerettem volna vele lenni. Amikor beszélni akartam volna vele vagy elmenni hozzájuk azt mondta nem ér rá. És ez nekem nagyon rosszul esett. Ezek után nagyon ritkán beszéltün évente ha 1-szer, pedig a falu másik végében lakik. Nem rég próbáltam vele felvenni a kapcsolatot facebook-on, telefonon, még levelet is küldtem neki de semmi válasz. Nekem nagyon hiányzik mit tegyek? Vagy az én hibám lenne valamit elrontottam? Én ezt már nem bírom nagyon hiányzik!

U.I.: Sajnálom ha össze-visszaságot írtam nem nagyon tudtam jobban megfogalmazni a jelenlegi állapotomban.

2016. okt. 29. 07:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom.

De nem hiszem hogy foglalkozna veled.

Írd le kb. Ezt csak jobban megfogalmazva,kidolgozva és rakd be a postaládájába!

Ha ez sem hat rá... Akkor - elnézést a megfogalmazásért - ő sose lesz már az apukád. Egyszerűen teher vagy neki. Szerintem Ennyi fáradozást nem ér meg

2016. okt. 29. 07:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem rendben... Köszönöm a válaszod.
2016. okt. 29. 07:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tehetsz semmiről.

Ez nem apa, el kell felejteni. Teljesen megértem, hogy fáj.

2016. okt. 29. 07:55
 4/8 T.A.M.i ***** válasza:
Szia, sajnálom a helyzeted, de hidd el tapasztalatból mondom, jobban jársz így. Szerintem hiányzik a férfimodell az életedből, nagypapa vagy anyukádnak nincs új párja?
2016. okt. 29. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szülőként írom, hogy NEM TE tehetsz erről. Egy szülőnek ösztönösen kéne a törődést és szeretetet suároznia a gyereke felé. Igazából ilyen háttérrel nem is a te feladatod lenne apádat hajtani, keresni a kapcsolatfelvételt, hanem neki!

Hiszen ő az apa, te egy gyerek vagy, nem a te feladatod felnőttként , szülőként viselkedni, gondolkodni!

Ne érezd rosszul magad, nem vétettél semmit.

Elhiszem, hogy hiányzik, de hidd el, egy ilyen szülő inkább csak csalódás, mérgező, mintsem építő jellegü. Nem véletlenül váltak el.

2016. okt. 29. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szarni rá, az ilyen nem szülő. Egy pillanattal se foglalkozz vele többet, mint ő veled, mert csak tönkremész benne.
2016. okt. 29. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

NEM A TE HIBÁD!!!! Nekünk szülőknek egész más viselkedést kötelességünk mutatni a gyerek felé, mint amit apád csinál. De sajnos vannak apák és anyák is, akiknek a gyerek teher. Lehet keresni az okot az ő múltjukban, ahogy az ő szüleik viselkedtek velük, de nem szabad, hogy magad okold!

Ha van rá erőd, akkor ne kezd gyűlölni, mert kettőtök közül ő a vesztes, nagyon sokat bukott, de még nem vette észre.

2016. okt. 29. 10:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha a falu végén lakik, talán nem fb-on, telefonon, levélben kéne keresni.

Hány bolt van nálatok? Én abba a boltba járnék, ahova ő, azokra a helyekre mennék, ahova ő. Ha kocsmázik, elmennék pénztárosnak a kocsmába, és megvárnám, hogy ő akar beszélni velem.

Nem kell, hogy "szeressen", csak vegyen észre, törődjön egy kicsit veled, aztán majd kiderül.

Nem szabad feladni, a gyereke vagy.

2016. nov. 5. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!