Gonosz vagyok, hogy nem tudom elfogadni apukám új barátnőjét? (többi lent)
Láthatóan szerelmesek. Te meg nagylány vagy.
A szüleidnek nem működött együtt, ha működött volna, nem váltak volna el. A töltött káposzta jó felmelegítve, egy kapcsolat nem biztos, hogy jó. Szóval ha édesanyád és édesapád nem jöttek össze ismét, abban nincs semmi meglepő.
Ha az én apám szerelmes és boldog lenne, én annak örülnék, nem hisztiznék, hogy a szerelme lányával is együtt töltenek időt. Ez ugyanis teljesen természetes, hogy őt is meg akarja ismerni. Az is természetes, hogy két ember, ha felnőttek, nem várnak évekig az összeköltözéssel. Minek? És az is természetes, hogy egy friss kapcsolatban sokat szeretnek kettesben lenni. Szerelmesek, turbékolnak.
A koroshoz képest gyerekes a hozzáállásod, hogy féltékeny vagy az apád nőjére. Inkább szerezz magadnak te is valami pasit, és akkor azzal leszel elfoglalva. 19 évesen már ideje.
Az, hogy elfogadod-e ezt a nőt, az a te dolgod, apukád kapcsolatára semmilyen hatása nem kell, hogy legyen. Felnőtt emberek vagytok, mindenki éli a saját életét. Neked is a gyűlölködés helyett inkább csak simán apádra kéne hagyni a döntést az élete, a kapcsolatai fölött. Nyilván anyukáddal nem működött a kapcsolata, hiába drukkoltatok, ez nem így megy. Vagy vannak érzelmek vagy nincsenek. Nem ennek a nőnek a hibája, hogy nem jött össze a szüleidnek, szóval tényleg nem értem, hova ez az ellenérzés.
19 éves vagy, nem vagy már kisgyerek, mégis nagyon önzően, gyerekesen gondolkodsz. A nőnek is van gyereke, ő is megérdemli,hogy meglátogassák, gondolom máskor meg hozzád mennek. Ez ilyen. Nincs ebben semmi rossz, kicsit fel kéne nőnöd és örülnöd, hogy apukád ismét boldog valakivel.
Azért nemtudom, csak szerintem görény dolog, hogy egy új p*na miatt a saját lányára kakil az ember?
Szerintem beszéld meg apukáddal, hogy úgy érzed már nem vagy neki olyan fontos, és több közös programot szeretnél. Nem veszíthetsz vele semmit!
A szüleid 17(!) éve elváltak. Miért tette volna tönkre a családod?
Felnőtt ember vagy. A testvéreid és a család is elfogadta a barátnőt, tedd te is ezt. Nehogy már 19 évesen hétvégenként pátyolgatni kelljen téged.
Anyukádat te is meglátogathatod. Miért nem teszed? Hétvégén éppen ráérsz.
"NŐ LÁNYÁNÁL vannak"
Az a lány ugyanúgy a nő gyereke, mint te az apádé.
Inkább örülj neki, hogy apád talált egy normális nőt magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!