Zsombor1969 kérdése:
Apukám miért ilyen régimódi?
Figyelt kérdés
Pl. állandóan quaket meg ilyen 1980-as játékokat szeretne velem játszani. Gondoltam megmutatom neki a CS:GO-t. "agyatlan lövölde" Ugyanez anyukámnál: "jaj de jó játék, ha lesz időm megyünk egy MM-et?"2016. aug. 26. 23:07
1/22 anonim válasza:
ő még igazi játékokkal tolta, legyél büszke rá...
half life 1 - never forgive
2/22 anonim válasza:
Te nem érted miért jó ez a régi vacak, Ő nem érti miért jó ez az új :)
3/22 A kérdező kommentje:
Mi az igazi játék?
2016. aug. 26. 23:19
4/22 A kérdező kommentje:
1-esnek
2016. aug. 26. 23:20
5/22 anonim válasza:
Fogadd el, hogy ők már régebbi korosztályok. Egyébként nekem nagypapám régi módi nagyon, meg nagymamám is, ők is velünk laknak, de sokkal rosszabb a helyzet.
6/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem az szerintem nálam a régi mód ott kezdődik hogy nem használ internetet vagy technofob és mondja hogy régen így úgy meg stb.
7/22 anonim válasza:
Amúgy a hatosnak igaza van, mekkora cool már Apud :D
8/22 anonim válasza:
Merr ma hiaba vannak AAA cimek meg ubergrafika meg fps huszarok, a regi idok jatekainak mas hangulata volt amit a maiak nem tudnak visszaadni. Es apud ezeken nott fel, neki ez tetszik. Orulj hogy egyaltalan jatszik, es nem tiltani akar mint a legtobb szulo.
9/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És én hittem azt hogy anyukám nem modern ;D
2016. aug. 26. 23:38
10/22 anonim válasza:
Az én szüleim a számítógépet is alig tudják bekapcsolni... Szóval ezt a kört nyertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!