Nagyon régimódi vagyok?
Nem régimódi vagy, hanem teljesen normális anya.
Mondjuk örülök annak, hogy a gyerekemnek (16/L) kimaradtak a szélsőségek a divatban, így könnyen dumálok :) Kitartás, előbb-utóbb kinőnek minden hülyeségből.
Köszi a válaszokat azt hittem egyedül vagyok.:)
Nem is az hogy mindenáron akarná hordani de nem engedném neki,mert az emberek engem néznének le elsősorban nem is a gyereket mondván ez nevelés.Csak a bulikra tudnak nagylányosak lenni bezzeg még a mi időnkben az volt "nagylány" aki az anyukája helyett megcsinált mindent!Sajnos ez kezd eltűnni természetesen nem akarom rabszolgának nevelni a lányom de szerinte értitek,és igen hibáztatom a szülőket is mert ha nem is teljesen de tehetnek róla,mert ha én meg tudom akadályozni akkor másnak is menne.De hát ki mit lát a szüleitől.:)
*szerintem
bocs az elírásért
A szülők többsége nem tudom miért engedi ezt komolyan,de mint mondtam kettőn áll a válság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!