Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak én vagyok túl régimódi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok túl régimódi, vagy a párom fél az elkötelezettségtől?

Figyelt kérdés

Mielőtt még elkezdenétek ostoba , bántó megjegyzéseket írni leszögezném,hogy imádom a páromat !!!

Szóval 1 éve kezdődött az egész...a barátnőmet szilveszterkor eljegyezte a párja,mi is tanúi voltunk és engem nagyon meghatott a dolog ,mivel romantikus típus vagyok...a párom ekkor azt mondta,hogy ne féljek,idén nekem is meglepetésben lesz részem ...hát igen ,én hülye meg beleéltem magam...azóta ha szóba hozom a házasságot,akkor mindig eltereli a szót ,pedig tervezzük már a babát is ,de én leszögeztem,hogy úgy nem szeretnék gyereket szülni ha nem vagyunk házasok!! nekem a gyerek szent ,és fontos ,hogy rendes családba szülessen ,ahol a szülők házasságban élnek...tudom,hogy a mai világban ez régimódi ,de nekem fontos! Szerintetek mit tegyek?Beszéltem neki erről,de erőltetni nem szeretném a dolgot....Miért fél minden férfi az eljegyzéstől ,házasságtól?Pedig tudja,hogy nem szeretnék semmi nagy felhajtást...csak mi 2 en...elvégre az én kezemet kérné meg ,nem a többi rokonét ...

2012. nov. 20. 12:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt bármit is tennél, még várd meg a Szilvesztert! Lehet arra értette, h idén Szilveszterkor te is meg leszel lepve. Remélem így tervezte:)
2012. nov. 20. 12:58
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne nyaggasd. Úgyis tudja, hogy te csak házasságba szülsz, majd megkér.
2012. nov. 20. 13:00
 3/26 anonim ***** válasza:

Szerintem semmiképp ne erőltesd és ha ennyire nem akar róla beszélni akkor te se hozd szóba. Majd ha úgy érzi már, akkor fog tenni ennek érdekében, ha pedig nem, akkor te a fejed tetejére is állhatsz akkor se lesz belőle semmi.

Azt kell tenned, hogy nem csinálsz semmit...

2012. nov. 20. 13:01
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták, lehet Szilveszterre tervezte az eljegyzést.

De igazából nem csak a férfiak félnek az esküvőtől, hanem minden "nem romantikus" beállítottságú nő is.

Én is félek egy kicsit az egésztől, februárban lesz az esküvő.

Egyrészt örülök neki hogy végleg elkötelezzük magunkat egymás mellett, másrészt pont ettől félek.

Mi lesz ha valami javíthatatlanul elromlik a kapcsolatban?

2 éve élünk együtt, tudom milyen párnak és szeretem, de nem tudom milyen apának. Nem tudom mire számítsak ha megszületik a gyerek.

Aztán akkor már nem úgy megy hogy viszlát drágám összekészítettem a holmidat...

Tehát ha fél az eljegyzéstől, esküvőtől azt is meg lehet érteni szerintem.

2012. nov. 20. 13:04
 5/26 anonim ***** válasza:

Utólag alaposan kifaggattam a páromat. kíváncsi voltam, hogy mi játszódott le benne, az elhatározástól a tettig. Eléggé be volt tojva,hogy mi lesz a válaszom. Szeretem ezt ő is tudta, ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy akkor ott abban a pillanatban nem örülök neki annyira, mint ahogy ő és ezzel elveszem a kedvét. Amikor már sokat tervezgeted, sokat foglalkozol vele, elgondolkodsz rajta, hogy mi van ha mégis nem lesz a válasz, csak ő hatalmas boldogságában nem vett észre egy apró jelet. A barátok egy része iszonyatos lökést adott neki, segítette mindenben, tolta előre, még a többi húzta vissza. No nem azért, hogy ne nősüljön, hanem azért, hogy jobban jár, ha ezt ketten és nem társaságban intézi el. Kisebb az égés lehetősége. :)

Szóval ha csak ketten vagytok is nagy dolog ez. Adj neki időt. Én sose láttam sírni a párom és meg is voltam róla győződve, hogy nem is fogom, de akkor amikor azt mondtam, hogy igen, lehet a megkönnyebbülés könnycseppje jelent meg az arcán. Nekik is nagy dolog ez, ha tiszteletben tartod, és nem akarod kisajátítani az érzést.

2012. nov. 20. 13:09
 6/26 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem se hozd fel, viszont ahhoz tartsd magad, hogy nem vállalsz addig gyereket, amíg nem vagytok házasok.

Ez nem régimódiság, én 22 vagyok, de úgy gondolom, akkor érzem magam családban, biztonságban, ha majd lesz egy barátom, akibe nagyon szerelmes vagyok, feleségül megyek hozzá, élünk 1-2 évig ketten házasként és aztán jön a gyerek, a szülőszobán pedig azt mondhatom, hogy "a férjem kint várja a dolgokat". Nekem is ez a normális, nem az, hogy "élettársként" éljünk évekig.

2012. nov. 20. 13:10
 7/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is várd meg a Szilvesztert, addig ne nyaggasd! Lehet, hogy pont így értette, hogy idén is hasonló meglepetésben lesz részed.
2012. nov. 20. 13:17
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak férfiak rettegnek a házasságtól. Én nő vagyok, és ugyanúgy félek tőle, és a gyerekvállalástól is. Tekintve, hogy mennyi kapcsolat megy tönkre, lesz boldogtalan a házasság és a gyerek születése után, hogy utána mennyire elkényelmesednek, elszemtelenednek, elsivárosodnak a párok egymással szemben, hát nekem marhára ijesztő az egész házasságosdi.
2012. nov. 20. 13:43
 9/26 anonim ***** válasza:
Szerintem direkt tereli róla a szót hogy ne számíts rá és nagyobb meglepetés legyen amikor megkér :)
2012. nov. 20. 14:13
 10/26 anonim ***** válasza:
várd meg a szilvesztert, mielőtt hisztizel. amúgy meg a párodnak nulla ötlete van? ez a szilveszterkor, meg karácsonykor eljegyezni a másikat nagyon gáz...
2012. nov. 20. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!