Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak én vagyok túl régimódi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok túl régimódi, vagy a párom fél az elkötelezettségtől?

Figyelt kérdés

Mielőtt még elkezdenétek ostoba , bántó megjegyzéseket írni leszögezném,hogy imádom a páromat !!!

Szóval 1 éve kezdődött az egész...a barátnőmet szilveszterkor eljegyezte a párja,mi is tanúi voltunk és engem nagyon meghatott a dolog ,mivel romantikus típus vagyok...a párom ekkor azt mondta,hogy ne féljek,idén nekem is meglepetésben lesz részem ...hát igen ,én hülye meg beleéltem magam...azóta ha szóba hozom a házasságot,akkor mindig eltereli a szót ,pedig tervezzük már a babát is ,de én leszögeztem,hogy úgy nem szeretnék gyereket szülni ha nem vagyunk házasok!! nekem a gyerek szent ,és fontos ,hogy rendes családba szülessen ,ahol a szülők házasságban élnek...tudom,hogy a mai világban ez régimódi ,de nekem fontos! Szerintetek mit tegyek?Beszéltem neki erről,de erőltetni nem szeretném a dolgot....Miért fél minden férfi az eljegyzéstől ,házasságtól?Pedig tudja,hogy nem szeretnék semmi nagy felhajtást...csak mi 2 en...elvégre az én kezemet kérné meg ,nem a többi rokonét ...

2012. nov. 20. 12:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is lehet benne valami, hogy vár szilveszterig, csak nem akarja lelőni a poént, azért terel.

Amúgy kikérem a Párom nevében, hogy minden férfi fél az eljegyzéstől, házasságtól! :) Ne általánosítsunk.

Légy türelmes!

24N

2012. nov. 20. 16:59
 22/26 anonim ***** válasza:
91%

13as a király! :D

majd mesélj már nekünk a fantasztikus lánykérésedről meg házasságodról 10 év múlva is, aztán elhisszük :)

pont azok a legéretlenebbek, akik azt hangoztatják, hogy ők aztán mennyire érettek mindenre. klasszik tini szöveg, csak már ideje lenne kinőni belőle...

2012. nov. 20. 23:08
 23/26 anonim ***** válasza:

Azt mondom, várd ki az év végét. Tulajdonképpen 2012-re beígérve a meglepetés - és odáig még van több, mint egy hónap.

Te tudod mit akarsz és a barátodnak is elmondtad. Nem kell őt nyaggatni és nem kell következtetést levonni mindjárt, hogy minden férfi fél az elkötelezettségtől.

Azért terelheti a szót, hogy a meglepetés minél nagyobb legyen. Meg azért, mert mindent megbeszéltetek már, le van tisztázva részéről a dolog, feleslegesnek érzi, hogy újra és újra szóba hozzátok.

2012. nov. 21. 10:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem se nyaggasd, próbálj türelmes lenni, az álláspontod tudja, lép majd ha készen áll rá.
2012. nov. 22. 14:34
 25/26 anonim ***** válasza:
na jól eltűntél kérdező, besértődtél?
2012. nov. 22. 15:20
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg,nincs min...mindenki a saját véleményét írta öt,én elfogadom,habár nem értek vele egyett..mert attól,hogy csak 22 vagyok,még gondolkozhatom felnőtt módjára...mert habár ti itt letiniztek én akkor is kiállok a döntésem,terveim mellett..mivel imádom a gyerekeket,és belehalok ha nem lehetne,ezért inkább most mint soha...amúgy nem nyaggatom a barátom hogy vegyen él,én ilyet nem írtam..csak tanácsot kértem..bár sokan itt kioktattak
2012. nov. 22. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!