Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok túl régimódi, vagy a párom fél az elkötelezettségtől?
Mielőtt még elkezdenétek ostoba , bántó megjegyzéseket írni leszögezném,hogy imádom a páromat !!!
Szóval 1 éve kezdődött az egész...a barátnőmet szilveszterkor eljegyezte a párja,mi is tanúi voltunk és engem nagyon meghatott a dolog ,mivel romantikus típus vagyok...a párom ekkor azt mondta,hogy ne féljek,idén nekem is meglepetésben lesz részem ...hát igen ,én hülye meg beleéltem magam...azóta ha szóba hozom a házasságot,akkor mindig eltereli a szót ,pedig tervezzük már a babát is ,de én leszögeztem,hogy úgy nem szeretnék gyereket szülni ha nem vagyunk házasok!! nekem a gyerek szent ,és fontos ,hogy rendes családba szülessen ,ahol a szülők házasságban élnek...tudom,hogy a mai világban ez régimódi ,de nekem fontos! Szerintetek mit tegyek?Beszéltem neki erről,de erőltetni nem szeretném a dolgot....Miért fél minden férfi az eljegyzéstől ,házasságtól?Pedig tudja,hogy nem szeretnék semmi nagy felhajtást...csak mi 2 en...elvégre az én kezemet kérné meg ,nem a többi rokonét ...
Szerintem is lehet benne valami, hogy vár szilveszterig, csak nem akarja lelőni a poént, azért terel.
Amúgy kikérem a Párom nevében, hogy minden férfi fél az eljegyzéstől, házasságtól! :) Ne általánosítsunk.
Légy türelmes!
24N
13as a király! :D
majd mesélj már nekünk a fantasztikus lánykérésedről meg házasságodról 10 év múlva is, aztán elhisszük :)
pont azok a legéretlenebbek, akik azt hangoztatják, hogy ők aztán mennyire érettek mindenre. klasszik tini szöveg, csak már ideje lenne kinőni belőle...
Azt mondom, várd ki az év végét. Tulajdonképpen 2012-re beígérve a meglepetés - és odáig még van több, mint egy hónap.
Te tudod mit akarsz és a barátodnak is elmondtad. Nem kell őt nyaggatni és nem kell következtetést levonni mindjárt, hogy minden férfi fél az elkötelezettségtől.
Azért terelheti a szót, hogy a meglepetés minél nagyobb legyen. Meg azért, mert mindent megbeszéltetek már, le van tisztázva részéről a dolog, feleslegesnek érzi, hogy újra és újra szóba hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!