Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak én vagyok túl régimódi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok túl régimódi, vagy a párom fél az elkötelezettségtől?

Figyelt kérdés

Mielőtt még elkezdenétek ostoba , bántó megjegyzéseket írni leszögezném,hogy imádom a páromat !!!

Szóval 1 éve kezdődött az egész...a barátnőmet szilveszterkor eljegyezte a párja,mi is tanúi voltunk és engem nagyon meghatott a dolog ,mivel romantikus típus vagyok...a párom ekkor azt mondta,hogy ne féljek,idén nekem is meglepetésben lesz részem ...hát igen ,én hülye meg beleéltem magam...azóta ha szóba hozom a házasságot,akkor mindig eltereli a szót ,pedig tervezzük már a babát is ,de én leszögeztem,hogy úgy nem szeretnék gyereket szülni ha nem vagyunk házasok!! nekem a gyerek szent ,és fontos ,hogy rendes családba szülessen ,ahol a szülők házasságban élnek...tudom,hogy a mai világban ez régimódi ,de nekem fontos! Szerintetek mit tegyek?Beszéltem neki erről,de erőltetni nem szeretném a dolgot....Miért fél minden férfi az eljegyzéstől ,házasságtól?Pedig tudja,hogy nem szeretnék semmi nagy felhajtást...csak mi 2 en...elvégre az én kezemet kérné meg ,nem a többi rokonét ...

2012. nov. 20. 12:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
30%

remélem nem 21 éves vagy h ilyeneken töprengj! Ha 26-28 éves elmúltál, akkor érthető ez. Viszont tényleg ne vállalj gyereket házasság nélkül.

Ha fiatal vagy még ráérsz. ha idősebb, és csak húzza az agyadat, akkor lehet elgondolkodni egy másik férfin.

2012. nov. 20. 14:31
 12/26 A kérdező kommentje:

Nem mindegy hány éves vagyok?A szerelemben nem számít a kor!!!Van aki már 18 évesen is érett a házassághoz ,van aki meg 35 évesen sem...22 vagyok ,de nem érzem éretlennek magam hozzá,sőt a gyerekvállaláshoz sem..mindenünk megvan ahhoz,hogy gyereket vállaljunk,és nem anyucitól,meg apucitól....

Ja és miért ne lehetne romantikus ha szilveszterkor kérné meg a kezem???Nem nagy közönség előtt,hanem 2ben ...Úram ég nem az a lényeg,hogy mikor,hol,milyen gyűrűvel...hanem a szándék,hogy örökkön-örökké...Vagy nem?

2012. nov. 20. 15:11
 13/26 anonim ***** válasza:
63%
de imádom az ilyen kis naiv tinédzsereket. fogadjunk h még nem is fingottatok egymás előtt, de te már esküvőt akarsz, illetve hisztizel, h jajmérnemkérimegakezemmárnemisszeret... pff
2012. nov. 20. 15:16
 14/26 anonim ***** válasza:

Azért hogy "nagyon gáz", tényleg erős kifejezés.

Inkább várható. Nagyon kevés pasi kreatív :)

Az én párom is Valentin nap akarta megkérni a kezem, holott úgy volt hogy meg sem ünnepeljük... de mivel nem talált időben gyűrűt, két nappal utána lett a lánykérés :D

2012. nov. 20. 15:16
 15/26 anonim ***** válasza:

#13! Jót mosolyogtam a válaszodon. :) :) :) :)

Tudom álszentség, de 4 év házasság után se csináltuk még egymás előtt.

2012. nov. 20. 15:17
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
De igen, ez a lényeg, pont mint egy megálmodott tündérmesében... :) Jajjj... Kicsit néha szálljatok le a földre és hidd el sokkal könnyebb lesz az élet. :)
2012. nov. 20. 15:18
 17/26 A kérdező kommentje:
13as....tudod nem nevezném magam tinédzserlánynak!!!Együtt élünk már egy éve..4éve vagyunk együtt!!Nem dug....m minden másik pasival,és nem hányok minden discon...felnőttnek érzem magam!rendes állásom van ,van szép kis félrerakott pénzem,nem a páromé,nem a szüleimé..az enyém!!!amiért a 2 kezemmel dolgoztam meg!Szeretjük egymást a párommal....ha nem ismersz ne ítélkezz felettem,nem tudod,hogy milyen a kapcsolatom,nem tudsz rólam semmit...
2012. nov. 20. 15:24
 18/26 A kérdező kommentje:

16os ha ilyen negatívan állna mindig mindenki az élethez,senki nem házasodna,senki nem vállalna gyereket!

Nem értek egyes embereket...ha szolídan akar valaki eljegyzést,mert csak az a lényeg,hogy a 2 fél szereti egymást,akkor rögtön lenézik,mert naiv..meg tündérmese stb.

Ha viszont valaki drága,feltűnő eljegyzést akar,egy gyémánt gyűrűvel az meg már pénzéhes pi...a...Akkor mi a jó?

2012. nov. 20. 15:28
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok

Itt a megfogalmazással volt a probléma. :) Úgy írtad le mintha az egész egy tündérmese lenne, pedig az élet kőkeményen nem erről szól. Számomra kicsit naív viselkedésre vall, amikor ennyire ki van színezve minden, "tündérkirálylányos herceges örökkön-örökké" és a 13-as válaszoló is valószínűleg ugyanezt érezte amikor reagált rá... Kicsit néha ki kell nézni a rózsaszín ködből is, mert ha ennyire tini fejjel gondolkodtok, később nagyon nagyot koppanhattok ha mégse úgy alakulnak a dolgok ahogy azt te megálmodod.

2012. nov. 20. 15:37
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem itt arról van szó, hogy szegény párod meg szeretne lepni a gyűrűvel, tehát MEGLEPETÉSNEK szeretné az eljegyzést, de nem tudja, mert te újból és újból felhozod a témát, és folyton ezzel nyaggatod.
2012. nov. 20. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!