Szülők vettetek volna a gyereknek 100 ezerért videokártyát gépbe?
Figyelt kérdés
2016. okt. 26. 19:10
31/41 anonim válasza:
Azok a csemeték pontoznak, akik ilyen abszurd kérdéseket tesznek fel. Nem azért dolgozom, hogy a gyerek szórja a pénzt, mint bolond a lisztet.
32/41 anonim válasza:
Egy rendes videokártya ami jó videószerkesztésre, PS-re, játékra, zenevágásra ennyibe kerül. Nem olcsó, de ha ennyire nem futná akkor nem vállalnék gyereket!
33/41 anonim válasza:
32-es!
Zenevágáshoz mióta kell videókártya?:D
34/41 anonim válasza:
En 60 000-ért vettem Neki, igaz 3 éve. De egyetértek azzal aki arról irt, hogy meg kell nézni ahhoz a processzorhoz jó e.
Mert egy gyenge processzorhoz ami nem képes kezelni csak snaszból én se vettem volna.
Amugy gépvásárláshoz vettem, 130 000 Ft volt a gép, s ebből 60 000 volt a videokártya.
Érte némi szakmai támadás a konfigot, de egy olyan konfigot sikerült összerakni amin utána évekig nem volt olyan progi ami ne futott volna.
35/41 anonim válasza:
Igen ha a gyereknek kell akár mire én megvszem neki.Mindegyy hogy mennyi.Mondom hogy még pár hét addig amaddig megveszem és Ennyi.Ha a gyerek jól érzi így magát természetesen.
36/41 anonim válasza:
Ha jó gyerek jók jegyei nem lóg el innen onnan na tehát értitek és van rá keret ak igen. Nem azt mondom h vegyél fel ezért hitelt de ha van pénz rá akkor igen. (és mint már páran írták valóban kell a mai játékokhoz egy ilyen) Am Csak kíváncsiságból milyet akart?
37/41 anonim válasza:
"290 ezres kártyát kapott "
LOL. Titan X-re már nem futotta?:D
38/41 anonim válasza:
a gépem nincs 100e nem hogy még kártyára adjak annyit..
39/41 anonim válasza:
Miért mindenki abból indul ki h nincs rá pénz? Megérdemli a gyerek az ajándékot v nem csupán ennyi a kérdés a többi anyagi elhiszem h sokak anyagiakból nem engedhetik meg maguknak, de ha valaki a havi fizujából 5 ilyet is megvehetne akkor ennek semmi köze a pénzhez.
40/41 anonim válasza:
A jovedelmi viszonyainktol fugg. Ha millio korul keresnek, akkor gond nelkul, ha szaz-ketszaz korul, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!