Szülők vettetek volna a gyereknek 100 ezerért videokártyát gépbe?
Ha kiérdemelné és lenne is rá pénzem akkor igen. Ezt csak azért mondom mert én épp i3-as procira gyűktök :DD Persze anyámnak nem mondtam, hogy ezt meg akarom venni. Csak gyűjtögetem a pénzem, eladok egy-két dolgot és majd megveszem magamnak.
Nekem simán elég a HD5870 graphic card, pedig programozónak tanulok :D Elég régi, de nagyon stabil és megbízható. Játékokat is simán viszi. Anno ez is 100+ért volt kapható, manapság nem több mint 20 ezer használtan. Énis csak bizniszeltem, úgyhogy ingyen volt. Ígye meg végképp megérte.
Minek annyiért?
Már 60-70 körül kapsz olyan kártyát, ami mindent visz, egy darabig vinni is fog, csak nem ultrán.
290 ezres kártyát kapott, és 120 ezres processzort.
Legalább 4-5 évig jónak kell lennie.
Sosem értettem azokat akik, sátántól valónak tartják, ha a 15-6 éves gyereknek valami drágábbat vesznek a szülei.
Én nem várom, el hogy a gimi mellett dolgozzon. Ameddig lehet maradjon gyerek gondok nélkül.
Mégis kitűnő tanuló, illedelmes sokat segít itthon, van már egy nyelvvizsgája is.
Ha szülő lennék, nem vennék a gyerekemnek "csak úgy" ennyiért videokártyát.
Ha hajlandó érte diákmunkát vállalni, akkor valamennyit belepótolok - de magamat ismerve, szerintem ki fogom hajkurászni a levegőre :D
17/L, gamer
#18, Hozzám jössz feleségül? 😍
17/F, gamer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!