Mennyire kell nálatok rendet tartania a gyereknek a saját szobájában?
Tegyük fel, hogy nincs semmi romlandó dolog a szobájában, szóval nem lesz tőle büdös, meg nem lesz patkánytanya a ház miatta, meg nem jönnek a hangyák, stb.
Tehát, azokat a dolgokat, amik egyébként is a szobájában vannak, mennyire kell rendben tartania a szülők ízlésének megfelelően?
Hagyhatja a ruháit az ágyon/széken csak odahajítva? Lehetnek kupacokban a papírok, füzetek az asztalon, földön? Könyvek véletlenszerű helyeken? Kupac apró, használt zsepi, stb az asztalon? Mennyire férnek bele?
Rendet tartattok a gyerekkel a saját szobájában, illetve rendet tartatnak veletek a szüleitek, vagy pedig saját szobában mindenki úgy él, ahogy jól esik?
A gyerekeimtöl annyit követelek, hogy ne legyen romlandó, büdös dolog benn. A többi az ö dolga, a takarítás is. Viszont ha bárki jön hozzá, akkor nem hivatkozhat arra, hogy én nem takarítok, ezt világosan megmondom a látogatóinak is.
Emellett tiszta ruhája akkor van, ha idöben a szennyestartóba kerülnek a koszos ruhái. Ha erre nem hajlandó/lusta, akkor vagy nincs tiszta ruhája, vagy odöben kimossa/teregeti saját maga.
Épp akartam kérdezni, hogy minek pontoztátok le az elsőt....
Amúgy köszi a válaszokat.
26 vagyok,a ruháim szoktak a földön lenni, a táskám, telotok/töltő szintúgy, pohár tányér is (nem mintha nem lenne asztalom mielőtt vki elkezdené) sőt még a tollaim,füzetjeim könyveim is!Polcomon sincs oly nagy rend..sőt a hörcsögömmel alszom 1 helységbe az meg nem büdös..én takaritok hetente-2 hetente porszívozok stb! Ne anyám takaritson már nálam!!!
Jah és nem szóllnak bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!