A 6 éves kisfiam nem hajlandó a saját szobájában aludni ezért köztünk alszik. Ezért a párommal nem nagyon van szexuális életünk. Már új ágyat is vettünk neki és így sem Mit tudok vele csinálni?
Esetleg próbáljátok megmondani, hogy kicsi már 3 embernek az az ágy, így nem tudtok együtt aludni. na meg ha ő nem akar a saját ágyában aludni akkor majd ti elfoglaljátok a szép új nagyfiús ágyát.
Hátha akkor megjön a kedve a saját ágyhoz.
Ha nem akkor esetleg egy olyan napon mikor nem kell másnap melózni menni (tehát nem nagy probléma egy kis kialvatlanság) látványosan be is válthatjátok az ígéretet és este befekszetek az ő ágyába.
Köszönöm
Mind kettőt kipróbàl,mert màr jó lenne egy kistesó
6 éves, könyörgöm :) azt mondod neki, hogy nem kicsim, nem alhatsz nálunk, van szobád, menj szépen és feküdj le!
nekem is 6 éves a fiam, este mondtam neki, hogy menjen aludni, idejött, adott 2 nagy puszit, megöleltük egymást, bement a szobájába, lekapcsolta a villanyt bebújt az ágyába és azóta alszik. mert ezt vártuk el tőle és nem engedtünk belőle. nem olyan bonyolult, hidd el, csak akarat kérdése
Nem fél egyedül? Azt kéne kideríteni miért nem hajlandó a saját szobájában aludni.
Mi együtt aludtunk a gyerekkel, míg meg nem született a kistesó, elaludt köztünk, mi meg kimentünk szexelni a gyerekszobába, meg lehet ezt oldani a hitvesi ágyon kívül is. Most a gyerekszobában alszok a gyerekekkel, amíg igénylik, és átmegyek szexelni a hálóba, ha mi azt igényeljük :-)
6: bocs az offert de mit szemelyeskedsz mi kozod ahhoz miert es hanyszor vannak egyutt?
kerdezo: valobanj vagy veletek van a baj hogy nem tudsz nemet mondani egy 6 evea gyereknek vagy ha tenyleg remegosre sirja magat h veletek alhasson akkor sokkal nagyobb gond lehet a hatterben es biztos hogy szakembethez vinnem. szerintem lebegtesd meg neki a dolgot hogy elviszed dilidokihoz ha dacbol sir csak, mert utalna egyedul aludni akkor erre a gondolatra ugy szalad a parnajaval majd a sajat agyaba mint akit kergetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!