Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú számára élvezetben van különbség a között, ha saját maga végez önkielégítést vagy ha szexuális aktust hajt végre egy lánnyal?
Nem tudom, fiúknál ez hogy működik, nálam (nőként) a következő:
1. Ha van párom (20 éve...), akkor a szex jobb! érzed a párod érintését, ölelését, csókjait, illatát... tehát ott a másik fél is...
2. Ha nincs... (mert pl. dolgozik, mint most), akkor ha napok óta nem volt semmi, akkor kényszerhelyzet... az orgazmust megadja, de nem pótol teljes hiányt.
3. Ha feszkós nap van, meló után, van, hogy csak orgazmusra vágyok (ritkán, de előfordul...), minden babusgatás, körítés nélkül... hogy ne kelljen a másikra tekintettel lenni, és nekem se húzza az időmet ostoba előjátékokkal... akkor viszont a maszti a nyerő.
Veronikára reagálva:
Ilyen a férfiaknál is van. Viszont én jobban szeretem ha a párom intézi el. Egy gyors sz.pás, vagy kézimunka eszméletlen jól tud esni.
Természetesen ugyanezt megkapja ő is ha kéri, akár vibrivel, csak az ő gyors kielégülését szem előtt tartva.
Szerintem így azért mégis jobb mintha magának csinálná az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!