A saját köröm erősítése zselével, és a zselés műköröm között van különbség? Ha igen mi? Melyik a jobb?
Miért csak 3-4 mm-ig lehetne saját körömre zselét és milyen speciális anyagból van???!!! Én körmös vagyok,de lehet,hogy lemaradtam valamiről?
A saját köröm erősitése zselével ugyanolyan anyaggal történik,mint pl a tip-es mk. Én közepesen sürü zselét használok,igy épiteni is tudok vele,tip-es mk és körömerösitéshez is jó. Saját köröm erösitésnél nem használunk tip-et v sablont,a meglévö körömhosszra tesszük a zselét. Mindegy milyen hosszú a saját körmöd,de lényeges,hogy egyforma hosszú legyen. Vékonyabb rétegben,mintha épitett v tip-es lenne,de ugyanolyan anyagból készül. Ez jobb megoldás,mert nem kell olyan sokat alakitani a term. körmön. De ezzel hosszitani nem tudsz. Csak akkora lehet,amilyen hosszú most a körmöd.
Bizony, lemaradtál valamiről!Szép kis körmös lehetsz ha nem hallottál még a leoldható zselékről amit a természetes köröm erősítésére használunk :)
Normál zselével azért nem célszerű rövid természetes körmöt erősíteni mert könnyen elválik a zselé és a term. köröm egymástól,mivel a zselé sokkal keményebb.Hamarabb is törhet az anyag mivel ebben az esetben csak nagyon minimális a balance pont.
Kedves utolsó,lenne hozzád egy kérdésem.
A természetes köröm erősítéséért úgy általában jóval kevesebbet kérünk el mint egy töltésért. Namármost ha jön hozzád a vendég építtetni, ok. Pár hónap múlva már teljesen alánőtt a saját körme a zselé alá. Na akkor a vendég kérheti hogy hahó ez már nem töltés hanem saját köröm erősítés mivel alatta van a sajátja.Pedig neked ugyanannyi kinlódás van a körmével mint egy töltésnél. Szóval ezzel csak te jársz rosszul...
"vok"?? pff
Amit az előbb írtam abban az esetben hogyan jársz el?
Már leirtam a 2 közötti különbséget,olvasd el figyelmesen!
De lehet,hogy nehéz a felfogásod,ezért leirom újra,hogy az anyag vastagság és a C iv nagysága a különbség! Szóval egy épitett köröm töltése nem ugyanaz a saját köröm erősitésével, úgyhogy nincs miről beszélni.
hú remek egy körmös lehetsz te hallod...
Mivan ha a vendégnek már másfél cmre nőtt meg a körme? Akkor is csak minimális ívet építesz?,úgy kettétörik mint a sicc,mert nem tartja meg a körmöt.
Egy kicsit jobban olvass utánna a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!