Mi a különbség a Tesco-s saját márkás sárga newborn és a zöld (Tesco színes) newborn pelenka között?
Figyelt kérdés
Árban az egyik 33 ft, a másik 42, de nem derült ki számomra, hogy mi lehet a nagy különbség. Ugyanaz a méret. Az elején volt vmi flexi-izé írva. Gondolom a sárgánál a rögzítőfül rugalmas, de ettől lenne 9 ft-tal drágább????2010. okt. 3. 21:27
1/3 anonim válasza:
Nekünk a zöld volt és szerettük, viszont egyik ismerősöm babájának kipattogott tőle a popsija. Nekünk nem. Viszont még annyi, hogy ha újszülöttnek akarod venni, akkor a zöld az kicsit nagy lesz. (Legalábbis nekünk az volt a Pampers-hez képest)
2/3 anonim válasza:
Szia! Mi mind a kettőt kipróbáltuk. A Tesco saját(ha fehér lilás csomagolásúra gondolsz) nekünk nem jött be. Teljesen nejlon az egész és ha egyszer elrontottam a rögzítőfül ragasztását már nem tudtam még egyszer ráragasztani. Plusz még gyorsan átázott. Most a Tesco zöldet használjuk és nagyon bevált. Nagyon szép a pici feneke és nem is ázik át(kb 3 esetben ázott át).
7 hetes gyönyörű fiúcska anyukája
3/3 A kérdező kommentje:
utolsónak: nem, amit te írsz az a Tesco Value. Azt az ellenségemnek sem kívánnám olyan sz@r.
Én egy sárga zacskós és az ismert (régen lila, most már zöld) Tesco saját márkások közötti különbségről érdeklődöm.
2010. okt. 4. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!