Van különbség a pampers pelenka és mondjuk a tesco saját márkás pelenka között (vagy bármelyik noname)?
Arra lennék kíváncsi, hogy ár - érték arányban melyik éri meg jobban?
Még nem született meg a babám, de tájékozódni szeretnék már előre, és kíváncsi vagyok a tapasztalatotokra.
Nem vagyunk gazdagok, de szegények sem, szóval ha nagyon rosszak a noname pelenkák, akkor inkább rászánnék a drágábbra, csak kérdés, hogy megéri-e!
Esetleg konkrét javaslatotok is van, azt is szívesen venném!
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
Van különbség nem is kicsi!
Nekünk a Pampers és a Libero vált be. Ezek közt is van különbség, testalkattól függ, melyik válik be.
De ezek utóbbiak vékonyabbak, több nedvességet bírnak, mindig megbízható ugyan olyan minőség, bőrbarát, lélegző, nem olyan mint a karton papír, mint egyes noname pelusok. Mondjuk azok közt is van különbség, valakinek az Aldi-s márka nagyon bevált...
Én személy szerint az első két márkára esküszök, amit fent említettem!
Mi a különbség a sárga és a kék pampers között?
És a kuponok honnan vannak?
Nekünk a Pampersből pont a narancssárga, a sleep&play nem jött be, mert a dereka ill. combgumija laza volt, vagy nem is tudom..., és nem is tűnt annyira jó nedvszívónak.
Az olcsóbbakól nekünk bejött a DM sajátmárkás (Babylove) és a Mülleres is, igaz ezeket nappalra hordják csak a gyerekeim. A Huggies-ból is folyt már ki pisi, de csak a kisfiamnál (derekánál ázott be, a bodyt is eláztatta).
Éjjel csak Liberot használnak, még sosem ázott át, pedig 12-13 órát is vannak benne egyhuzamban, mert sokat alszanak.
A drágább fehér Pampers szerintem nagyon jó minőségű, vékony, de mégis jó nedvszívó, de még DM kuponkedvezménnyel is sokkal drágább mint a többi. Nekem 3 gyerek mellett nem éri meg.
Tescosat egyszer vettem csak, mert nincs a közelünkben Tesco. Annyira nem volt rossz, de 3-4 óránként mindig cseréltük, így nem volt vele gond. Éjszakára viszont nem mertem tesztelni.
Ez a babától is függ.A fiamra jóformán minden pelenka jó volt, mondjuk a tescósnak hamar pisiszaga lett, a huggies meg nem bírta ki az éjszakát, sokszor átázott. Kicsinek kevésszer kakilt, azzal sem volt gond.Legtöbbször kék pamperst használtunk, most már lassan 2 éves, pár hónapja áttértünk a liberóra.
Ellenben a 4 hetes kislányomra megveszem a fehér pamperst,mert drágább ugyan, de a kis hölgy minden etetésnél kakil, jó folyósat, amit ez a fajta pelenka nagyjából felszív, a többi nem. Amikor kék pamperst vagy huggiest adtam rá, a combjánál mindig kifolyt.
Szóval nem árt próbálgatni,ha megszületett a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!