Ennyi idősen már lehet a gyereknek barátja?
Én kötelezővé tenném gyerekvállalás előtt mindenkinek egy intenzív pedagógiai, pszichológiai és fejlődéslélektani kurzus elvégzését. Kérdező, neked is azt javaslom, olvass utána (nem mindenféle agyament fórumban, hanem rendes szakirodalomban) a serdülőkor jellemzőinek.
De a lényeg: igen, lehet barátja, sőt, az lenne az abnormális, ha 17 évesen nem foglalkozna a fiúkkal.
"Én kötelezővé tenném gyerekvállalás előtt mindenkinek egy intenzív pedagógiai, pszichológiai és fejlődéslélektani kurzus elvégzését."
Hogy az agyturkászok áltudományos baromságaival még jobban tönkretegyék a gyerekek életét?
Azzal, hogy ha találkozgat egy fiúval, elmennek együtt moziba, stb... semmi baj 17 évesen.
A szexel én jónak tartom, hogy ha vár valaki a házasságig.
De ezt a mai társadalomban; ahol a jó erkölcsöt sokan szó szerint kiröhögik, "középkori"-nak titulálják, sőt néha még durvább jelzőkkel illetik; ezt nehéz sajnos elérni egy fiatalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!