Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyi idősen már lehet a...

Ennyi idősen már lehet a gyereknek barátja?

Figyelt kérdés
Szülök ti megengednétek a lánytoknak,hogy 17 évesen barátja legyen?Elfogadható ennyi idősen a fiúkkal foglalkozni vagy még korai?
2016. szept. 3. 22:45
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
95%
Igen, természetesen megengedném. Nekem is "megengedték" anno, pontosabban nem kellett engedélyt kérnem, amikor az első igazi randink előtt értem jött, bemutattam, és tudomásul vették. Pedig nem voltak ultraliberális szüleim, távolról sem.:-)
2016. szept. 3. 23:22
 12/57 anonim ***** válasza:
83%
#10: aztán a házasság után derül ki, hogy hoppá, nem működik köztük a szex, aztán lehet gondolkozni, hogy akkor válás, vagy egy életet leéljenek egy nem túl működőképes kapcsolatban.
2016. szept. 3. 23:31
 13/57 anonim ***** válasza:
22%

" aztán a házasság után derül ki, hogy hoppá, nem működik köztük a szex, aztán lehet gondolkozni, hogy akkor válás, vagy egy életet leéljenek egy nem túl működőképes kapcsolatban."

Ezt az "érvet" már sokszor hallottam. Csak azért sántít, mert Akik igazán szerelmesek azoknál működik a szex. Ezt pedig érzi az ember.

No meg azt sem árt tudni, hogy a szex természetesen része egy házasságnak, de azért nem csak abból áll.

2016. szept. 3. 23:55
 14/57 anonim ***** válasza:
31%

"az lenne az abnormális, ha 17 évesen nem foglalkozna a fiúkkal"

Ez egy ostoba kijelentés, nem tény, csak vélemény.

2016. szept. 4. 00:06
 15/57 anonim ***** válasza:
91%
Az én gyerekemnek 3 évesen a bölcsiben is lehetett barátja.
2016. szept. 4. 00:12
 16/57 Carragher_x ***** válasza:
87%

"Akik igazán szerelmesek azoknál működik a szex."

Hatalmas ostobaság.

A népbutító, sokszor elnyomó, sötét középkori vallások prüdériájának pedig nem sok köze van a jó erkölcshöz.

Kérdésre válaszolva: 17 éves lány már nem szorul szülői engedélyre ezen a téren, szóval maga a kérdés is hibás.

2016. szept. 4. 01:14
 17/57 anonim ***** válasza:
92%
Jobb ha a szemed előtt történnek a dolgok, mint a hàtad mögött! :) Szerintem is itt van az ideje, hogy ismerkedjen.
2016. szept. 4. 02:07
 18/57 anonim ***** válasza:
74%
Hát, az én lányomnak szerencsére barátja is, meg szexuális élete is volt 17 évesen... természetesen, ha nem lett volna, az is az ő döntése lett volna, de azért így lényegesen jobb, azt gondolom. Sose buktam a "rendpárti-értékelvű-tekintélyelvű" SZENNYRE, és mindig tiszteletben tartottam a másik ember magánéletét - akkor is, ha az történetesen a saját gyerekem.
2016. szept. 4. 02:12
 19/57 anonim ***** válasza:
11%
Sok kultúrában nem normális, hogy kiskorú lányok fiúkkal mászkálnak és dugnak. Nekik van erkölcsük. És nem 30 évesen találnak párt. Egyetem után huszonévesen. Ilyen lányt én is szívesen elvennék. De magyarból sokat bottal sem piszkálnék meg. Főleg amelyik még cigizik, iszik is.
2016. szept. 4. 02:20
 20/57 anonim ***** válasza:
90%
#19, ez is egy nézőpont, az kétségtelen - bár engem undorít...
2016. szept. 4. 02:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!