Ennyi idősen már lehet a gyereknek barátja?
17 évesen???
Bőven lehet mar barátja
A fő kérdésnél azt hittem 11-13 éves lesz az illető, de 17 évesen mar majdnem nagykorú
A mostani generáció hamarabb érik.Foglalkozni kellene a felvilágosításával illetve,hogy a lányod teljesen őszinte legyen veled.
Nem biztos,hogy azt csinálják amire gondolsz.
Szerintem teljesen normális egy 17 éves leánytól ha a fiúkkal foglalkozik és nem a lányokkal.
Milyen hatással van barát a lányodra?
Ha konstruktív akkor segíteni kellene a kapcsolatukat.
10-es:
Te kicsit naiv vagy amúgy.
Szerinted régen nem szexeltek házasság előtt?
Az 1900as évek elején meg 1800as években szerinted nem tolták a szalmakazalban meg itt ott?
Elég csak egy kis magyar irodalmat olvasni milyen orgiák mentek Budapesten is a nagy írók körében.
De vidéken is ugyanez volt.
60-as években meg pláne.
Maximum nem volt net, ahol esetleg szembesült a világ vele, de attól még igaz volt.
Legjobb példa arra amit az előző írt a kedvenc íróm Csáth Géza...
Elolvastam a naplóit 100x, kb 15től 50 éves korig minden létező nő széttette a lábát neki, ha hajadon volt ha házas :D
Ennyit az erkölcsökről :D
Most is ugyanez van, régen is ez volt, később is ez lesz :D
Simán kell is szerintem 17 évesen hogy pasija legyen egy lánynak.
"Sok kultúrában nem normális, hogy kiskorú lányok fiúkkal mászkálnak és dugnak. Nekik van erkölcsük."
Aztán sok kultúrában az a normális, hogy a szülők kiskorú lányaikat, azoknak megkérdezése nélkül, férjhezadnak vénemberekhez. És szerintük az az erkölcsös.
Kinek mi az erkölcs.
Én részemről maradok a saját kultúránknál, és a saját erkölcseinknél, ahol normális, ha egy 17 éves lánynak barátja van.
Én speciel aggódtam volna, ha az én 17 évesem nem érdeklődött volna a fiuk iránt.
"Akik igazán szerelmesek azoknál működik a szex."
Ez egy szép gondolat, csak a valóság nem így működik. A szex ugyanis nemcsak érzelmi aktus, hanem fizikai is. Az embereknek különböző preferenciái, igényei vannak, és uram bocsá', különböző méretei is.
Amit nem árt előre tisztázni, mielött összekötik az életüket. Mert lehet, hogy neked nem fontos a szex, ok, van ilyen, de az emberek többségének bizony fontos.
Én még nem láttam működő párkapcsolatot, ahol az egyik naponta igényelte a szexet, a másik meg csak havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!