Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyi idősen már lehet a...

Ennyi idősen már lehet a gyereknek barátja?

Figyelt kérdés
Szülök ti megengednétek a lánytoknak,hogy 17 évesen barátja legyen?Elfogadható ennyi idősen a fiúkkal foglalkozni vagy még korai?
2016. szept. 3. 22:45
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
0%

"A nyugdíj sem független, hanem államtól függő juttatás, a nyugdíjas az állam eltartottja, egy szociális juttatás."

A nyugdíj járulékfizetéssel szerzett jogosultság.

2016. szept. 4. 19:52
 42/57 Carragher_x ***** válasza:
77%

"A nyugdíj járulékfizetéssel szerzett jogosultság."

A szülő általi eltartottság 18 éves korig (amennyiben az illető iskolába jár) pedig születéssel szerzett jogosultság.

2016. szept. 4. 19:56
 43/57 anonim ***** válasza:
86%

nekem 16,5 évesen volt az első barátom lányként. a szüleim eléggé konzervatívak,úgyhogy féltem is,hogy nem engedik. de nem szóltak semmit. nem örültek,de nem is tiltották. és jól tették.

szerintem olyan 15-16 éves kortól már elfogadható,hogyha barátja/barátnője van a fiatalnak.

ennél kisebb korban én sem repesnék az örömtől,az biztos.

17 évesen teljesen normális.én is 17 évesen ismertem meg a leendő férjemet

2016. szept. 5. 09:35
 44/57 anonim ***** válasza:
74%
Hát, így se vagyunk sokan, de ha mindenki szigorúan akkor kezdene párkapcsolatban gondolkodni, miután saját lábára állt, már eltűntünk volna a térképről.
2016. szept. 5. 10:09
 45/57 anonim ***** válasza:
65%
"Melyik vilagban elsz ? Meg a fog gatlot is csak szuloi engedelyel irjak fel ." - nem tudom, kinek milyen érdeke fűződik ahhoz, hogy az ifjúság körében ilyen téves információk terjedjenek. Magyarországon ugye 14 év felett a szexualitás magánügy, ennek megfelelően a fogamzásgátló is a fiatalra meg a nőgyógyászára tartozik. Amelyik orvos rázza a rácsot, hogy "ő csak szülői engedéllyel" azt egész egyszerűen ott kell hagyni, és bemenni egy másiknak a rendelésére, az ugyanis semmi más, mint az illető privát "világmegváltó" agybaja.
2016. szept. 5. 11:51
 46/57 anonim ***** válasza:
7%
Es a papast mamast jatszani akaro kamasz ugyan mibol is fizeti a gyogyszert?Ja arra jo anyuci apuci penze
2016. szept. 5. 12:24
 47/57 anonim ***** válasza:
74%
46. tudod létezik már olyan, hogy diákmunka -.-
2016. szept. 5. 21:12
 48/57 anonim ***** válasza:
0%

A legtobb fiatal eloskodik ameddig csak tud a szulein.

Diakmunka mellett nem jut ido fiuzasra lasd kerdezo

2016. szept. 5. 21:46
 49/57 anonim ***** válasza:
75%
#46 "Es a papast mamast jatszani akaro kamasz ugyan mibol is fizeti a gyogyszert?" - közöd hozzá? (okkal feltételezhető, hogy a két tizenéves fiatal közül legalább az egyiknek a környezetében akad legalább egy nem súlyosan valláskárosult felnőtt is...)
2016. szept. 5. 23:15
 50/57 anonim ***** válasza:
0%

49-esre:

Úgy látszik, a pimaszságnak tényleg nincs határa...

2016. szept. 6. 02:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!