Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők vettetek volna a...

Szülők vettetek volna a gyereknek 100 ezerért videokártyát gépbe?

Figyelt kérdés

2016. okt. 26. 19:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
45%
Nem,mert ennyit kiadni egy számitogép alkatrészért,fölösleges.ha saját maga megkeresi rá a pénzt akkor megveheti.
2016. okt. 27. 04:40
 22/41 anonim ***** válasza:
47%
Attól függ hány éves és ,hogy tanul. 16 évesen mehet diákmunkára szedjen össze x összeget és bele pótolnák neki. Ha rosszak a tanulmányai akkor kizárt vagy vegye meg magának
2016. okt. 27. 06:08
 23/41 anonim ***** válasza:
18%
18-as vagyok, miért vagyok lepontozva?
2016. okt. 27. 06:23
 24/41 anonim ***** válasza:
85%

17:

Ha 4-5 évig használja a 290 ezres videokártyát, akkor az pont hogy értelmetlen. Mert 1 év után az akkori 150 ezres, 2 év után az akkori 80 ezres, 3 év után az akkori 50 ezres, 4 év után az akkori 30 ezres videokártyák fogják tudni ugyanezt (ezek hasraütésszerű számok, a lényeg, hogy gyorsan elavul). Így a 4-5 éves intervallumot egy ~100 ezres, majd félidőnél egy másik ~100 ezres videokártyával jobban le lehet fedni, hiszen a 4-5 év alatti minimum relatív teljesítmény így magasabb lesz. Egyedül az első másfél évben lesz jobb az egy draga kártyás módszer, na de kártyát az igények szerint veszünk, tehát ha az az igény, akkor 1 év után elvileg cserélni kéne. Egyébként eleve azoknál van értelme az ilyen drága kártyának, akik mindig a maximumot akarják, csak ők gyakran is cserélik.

2016. okt. 27. 07:47
 25/41 anonim ***** válasza:
64%
Toll a fülébe. Dehogy vennék.
2016. okt. 27. 08:06
 26/41 anonim ***** válasza:
86%

#17, arra a 290 ezres kartyara kivancsi vagyok... Mar ha igaz amit irsz. Bar nem az en penzem dobtad ki. Az en gepem mindenestol kerul 200 ezerbe megis mar 4 eve szolgal. Jatekra! Bar a mostani korosztalyal ellentetben en nem kapok sirogorcsot ha nem tudok uberhiper fullHD-ben 10000 fps-el jatszani.

Ez a #19-nek is szol: Attol hogy megtehetem a penzszorast meg hasznalhatom az agyanat is, es meg lehet tanitani a gyereket is hogy csak a gyumolcsok teremnek a fan, a tobbiert dolgozni kell, es ar/ertek aranyosan vasarolni ertelmesebb dolog.

2016. okt. 27. 08:19
 27/41 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Karácsonyra, szülinapra is max. abban az esetben vennék neki összcsaládilag ilyen drága ajándékot, ha valami értelmes dolgot kérne. Pl. jogosítványra vagy utazásra befizetném ennyiért. De az én értékrendem szerint a játék értelmetlen, csinálja,ha akarja, de akkor spórolja rá össze a pénzt. Ez van, ha megtehetem, akkor se szórom a pénzt minden baromságra amit a gyerek kipottyant a száján.
2016. okt. 27. 09:56
 28/41 anonim ***** válasza:
76%

Mindenkinek kell egy hobbi, de ne csússzunk el a mértékekkel.

Első körben összeállíttatnék neki egy olyan gépet, amin igenis szépen és élvezhető grafikai beállításokkal futnának a játékok, az újabbak is, de ezt nem a legfrissebben kijött dolgokból. Ár-érték arányra azért figyeljünk. Utána pedig szó nélkül fejlesztgetném az elavult dolgait, amennyiben megérdemli. Ez is a kikapcsolódás egy formája, ami akkor is jár neki, ha én, mint szülő, mással tölteném szívesebben az időmet.

2016. okt. 27. 10:04
 29/41 anonim ***** válasza:
28%
Bírom az olyanokat, akinek lepontozzák egy válaszát, és visszajön hisztizni, hogy miért lett lepontozva, és azt a válaszát is lepontozzák :D
2016. okt. 27. 15:08
 30/41 anonim ***** válasza:
15%
Nem hisztiztem, csak nem értem hogy mi ennyire haszontalan a válaszomban.
2016. okt. 27. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!