Én ezt nem értem! Mit tehetnék?
Azonfelül, hogy a lovaglás sok időt elvesz, kell lovagló ruha, csizma, sapka stb. Felénk egy óra lovaglás 2.000.- Ft.
Költséges hobbi, amit nem biztos, hogy a középiskolában is lesz időd művelni. Azonfelül később nem hasznosíthatod sehogy. Még ha ilyen irányban akarnál is egyetemre menni, az sem egyszerű. Magyarországon csak fizetős helyek vannak, de ott is csak inkább elméleti oktatás van, lovaglás nagyon kevés. Egy családtagom tapasztalata alapján írom.
Az iskolai nyelvoktatás pedig nem ér semmi, kell mellé egy jó nyelvtanárt. Az angol ma már alapkövetelmény.
Esetleg egy olcsó gitárt kisírhatsz, de könnyen lehet, hogy hamar megunnád, akár csak a lányom.
Az ismerőseim közt nagyon sok anyuka van,aki azért nem engedi lovagolni a gyerekét mert attól fél,hogy felnőttként is a lovaglással akar majd foglalkozni.
Idézem "nem azért tanítattam,hogy lovat ganézzon".
A 8.os lányának középfokú német vizsgája van,szintén kitűnő tanuló és mégsem engedik.
13# Veled ellentétbe én sem a kérdezőt nem IDIÓTÁZTAM LE, SEM téged!
Mi jogon idiotázol le bárkit is?
Tán te meg a családod azok?Mert szólj aztán másképp írok a hülyeségeidhez.. IDIÓTA BAROM
Akusztikus, klasszikus, elektromos vagy basszus gitár?
Sok sikert hozzá szerintem nagyon jó hangszer! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!