Én ezt nem értem! Mit tehetnék?
Az angol ragad, mint a kosz, és ne minden tanulásból álljon már, gyerekkor is kell.
Kitartóan nyúzd őket, és faggasd, hogy mégis mi az eget várnak el tőled, nem a háziállatuk vagy, neked is vannak álmaid.
És egy másik ismerősünknek van 3 lova. (Hamarosan eladják őket, mert kitenyésztett sportlovak)szóval hogy beszéljem rá anyut?
Azért úgy kb képben vagy, mennyibe kerülne ez??????
nem 2ft...remélem ezzel tisztába vagy!
Lovagolj akkor ha keresel rá,vagy fizesd magadnak ne élősködj!
Az az 3000ft is elmegy másra
Szia!
A többiekkel ellentétben én nem értem édesanyádékat. Az én szüleim boldogok voltak, hogy zenét is tanultam.
Biztosan találsz a neten különböző fórumokat arról, hogy milyen hatással van a szellemi teljesítőképességre a sport és a zene. Szerintem ezeket mutasd meg nekik!
Ne élősködjön?
Egy 13 éves, általános iskolás gyerekről van szó. Tök fölöslegesen beíratták olyan órára amire nincs szüksége. Amelyik gyereknek nincs tanulási nehézsége az simán megtudja tanulni az általános iskolás anyagot. A matek helyett bőven járhatna heti egyszer lovagolni.
Kérd meg a szülőket, hogy a matekot cseréljétek lovaglásra, ha pedig ne adj isten romlanának az eredményeid akkor visszaállna minden az eredeti kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!