Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyukám minden nap "kidob",...

Az anyukám minden nap "kidob", mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Elváltak a szüleim, és minden nap mikor baja van velem anyunak a tudtomra adja hogy "húzzak már el apámhoz", mert neki csak nyűg meg teher vagyok.

Azt gondolnám ha ilyet mond, akkor azért mondja hogy menjek, viszont ha elkezdek pakolni vagy csak annyit válaszolok hogy oké megsértődik, megpofoz vagy nem enged ki a szobámból. Már nem szólok rá inkább semmit, de akkor meg addig vár, míg ki nem mondom hogy oké, megyek.

Rendben van ez így? (A veszekedések kb.kimerülnek abban hogy elfelejtettem kipakolni a mosogatógépet...tehát szerintem semmi olyan nagy dolog...de ő tudja)

17/L

2016. szept. 21. 23:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Nemsokara 18 leszel, koltozz a pasidhoz.
2016. szept. 21. 23:19
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Ó, te lány, küldök neked egy virtuális ölelést, úgy érzem, szükséged van rá. Anyukád szerintem depressziós, és nem, egyáltalán nem normális az, hogy így viselkedik. Te vagy a pöttyös labda, akit kedvére rugdoshat, ha olyanja van, és ez szomorú. Az az ember, aki a másikat bántja, nincs jól. De ez nem mentség. Apukáddal milyen a viszonyod? Nem költözhetnél hozzá?
2016. szept. 21. 23:40
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Költözhetnék, csak végül sosem engedi meg. Olyankor jön a hiszti meg az ordítozás, amit nem akarok.. egyszer tényleg elmentem hozzá, másnap az osztályfőnököm úgy fogadott, hogy tudja hogy elszöktem és hogy az anyukám égen földön keres, és hogy azonnal menjek hozzá haza..miközben pontosan tudta, hogy hol vagyok, és azt is hogy nem elszöktem, hanem elküldött. Ezért nem akarok apuhoz menni, én jövök belőle ki rosszul

2016. szept. 21. 23:44
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Akkor szólj apudnak, hogy intézze hivatalos úton. Bíróság, kérelem gyermekelhelyezés megváltoztatására. Ennyi. Tőlem ily módon 2 hét alatt elvették a gyerekemet. Ha egy 17 éves a másik szülőjével akar élni, annak simán helyt ad a bíróság. Aztán onnantól kezdve anyád rághatja a falat.
2016. szept. 21. 23:54
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Így tényleg nem lehet élni.. költözz apukádhoz.. anyukád most nincs a legjobb formában. Talán ha kicsit sikerül magára találnia akkor megváltozik a viselkedése. Nem kell szenvedned tovább feleslegesen.. Persze közben anyukáddal is találkozz, üljetek be valahova, beszélgessetek.. javítsátok ki ami elromlott..
2016. szept. 22. 00:06
 6/13 anonim ***** válasza:
97%

Ha jóba vagy apuddal próbáld elmondani neki mik vannak otthon s mondd hogy szeretnél nyugodtan, bántalmazás nélkül élni.

Nekem is elváltak szüleim, velem is eljátszotta a "költözz apádhoz" részt utána meg pakolok idegből és nekem esett...de volt hogy az akkori pasiját küldte rám.... S bezártak szobába , apámtól kapott mobilt elvették .

Aznap betelt a pohár és tálaltam apámék felé, intézte is a költözést. 14voltam akkor.

23-N

2016. szept. 22. 02:32
 7/13 anonim ***** válasza:
43%
Apukadhoz nem szeretnel elkoltozni? (Vagy esetleg kolesz?)
2016. szept. 22. 07:42
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

7-es, látom sikerült végigolvasni! a kérdést... -.-

Kérdező: menj el a apudhoz, és beszélj vele, hogy mi van otthon és - ha neki is megfelel - szeretnél hozzá költözni. 17 évesen már simán odaítél a bíróság, így meg pláne.

2016. szept. 22. 09:41
 9/13 anonim ***** válasza:
95%

Saját példám: nekem is folyton a fejemhez vágta anyám, hogy "el lehet költözni apádhoz". Csak nekem az volt a legrosszabb, hogy apám egyáltalán nem volt kiváncsi rám. És a legjobb, hogy ugyanilyen apróságok miatt.

Egyszer beszéltem vele erről egy nyugodt pillanatában és elmondtam neki, hogy mennyire fáj, mert teljesen kiszolgáltatott vagyok, hiszen nem tudok hova menni. És akkor láttam rajta, hogy leesett neki, hogy milyen gáz, amit néha leművel. Azóta emlékszem, egyetlen egyszer csúszott ki a száján, de láttam rajta az instant megbánást.

2016. szept. 22. 10:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer visszaütnél, utána biztos nem ütne meg többet.
2016. szept. 22. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!