Az anyukám minden nap "kidob", mit tehetnék?
Elváltak a szüleim, és minden nap mikor baja van velem anyunak a tudtomra adja hogy "húzzak már el apámhoz", mert neki csak nyűg meg teher vagyok.
Azt gondolnám ha ilyet mond, akkor azért mondja hogy menjek, viszont ha elkezdek pakolni vagy csak annyit válaszolok hogy oké megsértődik, megpofoz vagy nem enged ki a szobámból. Már nem szólok rá inkább semmit, de akkor meg addig vár, míg ki nem mondom hogy oké, megyek.
Rendben van ez így? (A veszekedések kb.kimerülnek abban hogy elfelejtettem kipakolni a mosogatógépet...tehát szerintem semmi olyan nagy dolog...de ő tudja)
17/L
1x üss vissza. Meg fog rendesen lepődnivezzel időt nyersz. Pakolj össze menj apádhoz beszéld meg vele hogy mi is van. Próbálkozzatok hivatalos úton. Vagy ha pár hónap múlva lesz a szülinapod és betöltöd a 18-at akkor már nem nagyon szólhat bele
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!