20L vagyok anyukam mindig tudni akarja merre vagyok, azt hiszi neki kell iranyitania. Mit tehetnek? Normalis ez?
Figyelt kérdés
Nagyon ertelmes okos az edesanyam, de meg a szuleimmel elek es nem hagy elni. Mindenbe beleszol ha nem ugy van akkor meg megsertodik. Mindig eljatsza a bizalmam. Szerelmes lettem 4 eve egy idosebb ferfibe nem engedte higy talalkozzunk de en megis talalkoztam vele most is tart ujra a kapcsolat de megint beleszol es "zsarolgat" erzelmileg. Mit gondoltok errol? Tudom nagYon fiatal vagyok meg de az hogy otthon lakok nem azt jeleni hogy mindenrol be kene szamolnom nem?!2015. nov. 29. 19:13
1/6 anonim válasza:
Ha helyből ilyen anyukád, akkor ezalól soha nem fogsz megmenekülni. Egyetlen kiút van, ha elköltözöl, akkor nem fogja tudni, mikor és hova mész el otthonról.
2/6 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, mondmeg az anyukádnak hogy felnőtt vagy , elkell engednie téged. Ha nem fogadja el akkor minél előbb le kell lépni
3/6 anonim válasza:
Nem normális, de szerintem ezt te is tudod.
Kérd ki magadnak, ne hagyd.
4/6 anonim válasza:
4 éve 16 voltál, még jó, hogy beleszólt, hogy találkozhatsz-e egy idősebb férfival. :O
Egyébként ha nem vagy kíváncsi arra, hogy anyukád eleszól mindenbe, költözz el.
5/6 anonim válasza:
Biztos nem akarja hogy egy bokor alól halásszák elő a sáros meztelen testedet.
6/6 anonim válasza:
Játszma a kulcsszó.
A másik az őszinteség.
A harmadik pedig a határaid, amiket felállítasz és ha tetszik neki ez van, már 20 éves vagy. Add tudtára, hogy a határaid felállítása melett te szereted akkor is ha ezt ő nem így gondolja.
Ne hagyd, hogy érzelmileg zsaroljon. Amíg van kit addig fog. Ne reagálj a játszmáira.
Ezeket olvasd el, segít:
Túszok a tárgyalóasztalnál (George Kohlrieser)
Határaink (Dr. Henry Cloud - Dr. John Townsend)
Játszmák nélkül (Dr. Henry Cloud - Dr. John Townsend)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!