Észrevettem, hogy a lányom egyre többet iszik, de nem lehet vele beszélni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nem részeg folyamatosan,de többet van a pohár a kezében mint kellene,és italat is tart otthon,ami eddig nem volt jellemző.Próbáltam beszélni vele,de elhárította,hogy megiszik 1-2 pohárkával, én meg felfújom.Azóta ha szóba hozom a válasz annyi: "Sajnálod??". (Mármint az italat). Nem sokat tudok tenni mert már felnőtt, a saját életét êli, de aggódunk,hogy mi lesz így vele.2016. szept. 24. 17:05
1/10 anonim válasza:
mennyi idős a lányod? lehet problémája van...és ezzel próbálja meg kompenzálni.
2/10 anonim válasza:
esetleg értelmesebb lenne ha nem az ital felől közelítenéd meg a beszélgetésedet a lányod felé.
3/10 A kérdező kommentje:
Elöször őfelőle közelítettem meg,hogy történt-e valami stb.Erre válaszolta, felfújom a dolgot és olyat képzelek bele ami nincs.Már mindenhogy beszéltünk vele, én is,az apja is de nem mond semmit.
36 éves, tehát tényleg nem tehetek sokat:-(
2016. szept. 24. 17:16
5/10 A kérdező kommentje:
Elvált, de annak már 2 éve.Eddig nem volt miatta szomorú,közös megegyezéssel váltak el,azóta volt más barátja is.Nem hiszem,hogy emiatt lenne. De mostanában barátkozik egy eléggé link nővel,ilyn vásárlós-bulizós típus. Lehet hogy ő viszi bele.De bármi miatt is van az a baj,hogy azt hiszi az alkohol megoldás rá.A múlt héten a munkahelyén is gondok voltak,összeveszett az egyik kolléga nőjével és olyan csúnyán és minősíthetetlenül beszélt,hogy kizárt,hogy nem volt legalább egy kicsi alkohol benne.Magától nem viselkedett volna így.Már megfigyelhetőek apró változások a viselkedésében(ingerlékenyebb stb).
2016. szept. 24. 17:35
6/10 anonim válasza:
Az gáz,márcsak annyiból is ha megérzik rajta,vagy piásan megy be könnyen kirakhatják,és akkor mégtöbbet fog otthon inni.én beszélnék vele mégegyszer vagy inkább rácsapnák az asztalra,és elvinném egy szakemberhez.
8/10 A kérdező kommentje:
*italt.Elnézést.
2016. szept. 24. 18:29
10/10 anonim válasza:
www.kiutalapitvany.hu
Ez a hely függőkkel foglalkozik. Próbálj itt segítséget kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!