Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülőket kérdezek, észrevettem...

Szülőket kérdezek, észrevettem, hogy 17 éves fiam füvezik. Próbáltam vele beszélni, de nem hallgat rám. Van valaki hasonló helyzetben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 10:18
1 2
 1/20 anonim válasza:
83%
hát egyrészt addig örülj, amíg csak füvezik (de tényleg ...), másrészt meg nagyjából semmit nem tudsz tenni, mert az a nagy helyzet, h az egész ismerősi köre, bulikban, hétvégéken ez megy, de már iskolaidőben is szívnak, szóval én realitást csak abban látok, hogy max kicsit csökkentve, "normálisabban" szív, de megvonni nem tudod tőle
2011. máj. 20. 10:27
 2/20 anonim ***** válasza:
45%
Hova jut a világ...iskolában füveznek...megáll az eszem!
2011. máj. 20. 10:28
 3/20 anonim válasza:
78%

bizony! simán!

órán tekerik a cigit, aztán szünetben meg húzás elszívni a haverokkal

ez megy ma

2011. máj. 20. 10:29
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
Hívd fel a figyelmét arra,h ha elkapják,már nem játszhatja meg csak egyszer,h bünti helyett rehabra megy.Utána elítélik.Úgyh ha nem akar priuszos lenne,jobb ha befejezi.És akármikor belefuthat egy razziába,ahol csinálnak vele drogtesztet.
2011. máj. 20. 10:53
 5/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. máj. 20. 11:10
 6/20 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Mindenképp próbálj meg vele beszélni, de nagyon fontos, hogy ne támadd le, ne fenyegetőzz semmivel és ne kelts félelmet benne!

Éreztesd vele, hogy segíteni szeretnél, hogy mellette állsz és szereted, hiszen a gyereked.

Ha kedvességgel, szeretettel és empátiával próbálod megközelíteni a problémát, biztosan ő is jobban elfogadja a segítségedet.

Sok sikert és kívánom, hogy sikerüljön a fiadnak kilábalnia ebből!

A fű ugyanis semmivel sem veszélytelenebb, mint bármelyik más narkotikum.

2011. máj. 20. 12:22
 7/20 anonim ***** válasza:
41%
Nemtudom mi lesz..mostanában egyik fiatal sem méri fel,hogy milyen súly van a tetteikben..:S
2011. máj. 20. 12:26
 8/20 anonim ***** válasza:
64%

Szörnyű súly van abban a tettemben, hogy 1-2 hetente egyszer beszívok :)

Sokkal nyitottabb lettem (nem csak amikor be vagyok tépve), el tudok beszélgetni másokkal, ráadásul el is lazulok kb 1 hétre tőle.

tényleg nagyon rossz ám..

2011. máj. 20. 16:12
 9/20 anonim ***** válasza:
75%

Én anno füveztem. Ahelyett, hogy a probléma forrását iktattam volna ki, heti egy-kétszer betéptem.

Hülyeség, hogy nem lehet rászokni.

Ugyanúgy, ahogy minden dohányos, minden füves is azt mondja, hogy le tud állni.

Nem fizikailag, inkább lelkileg függ tőle az ember.

2011. máj. 20. 16:51
 10/20 anonim ***** válasza:
63%
Nem az a rossz, hogy ezt csinálod, hanem hogy ezt Kell csinálnod ahhoz, hogy jól érezd magad...
2011. máj. 20. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!