Cicám egy ideje kedvtelen, tegnap óta nem eszik, nem igen mozog. Doki ma nézte, nem talált nála semmit. Azóta észrevettem nála párszor mintha lebénult volna és düllöngélt, folyt a nyála, sírva nyávogott is. Lehet hogy epilepszia vagy valami hasonló?
hello
Szerintem álljatok le a cuccal én is sokáig adagoltam a kutyámat de meghalt nem hinném hogy van össze függés a két dolog közt de azért nem jó ha egész nap be van lőve!!
Ui.:a maradék anyagot küldjétek el!
"Doki ma nézte, nem talált nála semmit."
NÉZTE? Jó kis orvos lehet, röntgenszemei vannak ,látja a vér összetételét vagy mi? Ilyen esetben vérvizsgálatot szoktak csinálni mindenhol, de legalábbis valamilyen kezelést elkezdenek. Vagy nagyon szar az orvosotok, vagy nem is látta orvos, csak ideírtad hogy kikerülhesd a szokásos köröket. Ha az előbbiről van szó, sürgősen keress másik állatorvost, mert ez kritikán aluli... Egyébként nekem speciel mérgezésnek tűnik...Ha nem kezelik sürgősen meg is halhat. A helyedben a sürgősségire rohannék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!