Miért büdös, és folyásos a cicám? (Kérlek, akinek volt ehhez hasonló segítsen)
Szóval arról lenne szó,h folyamatosan barna folyás folyik a hátsó feléből.
Egy nöstény 6-7 éves cicáról van szó,ivartalanított, benti.
Ez úgy kb, pár hónapja kezdődött neki, és már se anyagilag nem bírom,sem sehogy.
Jelét annak,h bármi baja lenne nem mutatja,iszik-eszik.(jah am kövérke)
Azt még h honnan jön nem tudtam kiderítent, mert mikor megmossuk ott nekim, gyönyörű tisztára, nem adok 1-2 napot és ugyanolyan lesz.Figyelem pisilés,kakilás után is ,h melyik lyukból jön,de nem tudom.
Irtózatosan büdös,de tuti nem kaki,vagy pisi szag,valami teljesen más.
Orvoshoz járunk már egy ideje,volt vér-vizelet vizsgálat,ultrahang, és had ne mondjam már vagy 50ezernél járunk.
Utoljára úgy volt h végre rájöttek,h hugyköve van.
Kapott rá tápot,amit nem is lehet 1hónaponál tovább adni, mert roncsolja a máját.
..de nem segített semmit, most adjuk még a másik tápot és..
nem tudom, nem ismerek lelkiismeretes orvost, aki ne a pénzt nézné, meghát már szinte mindent kivizsgáltak
Műtétek meg nem akarok,nem engedek, így látatlanba,h azt sem tudjuk honnan jön.
Csak, ha esetleg volt már valakinek ilyen, örülnék a tanácsoknak!
Köszönöm előre is!!!
A hugykő nem játék! Jobb lesz neki ha mihamarabb megműtik, szegényke biztos szenved. Tény hogy lehetnek komplikációk, de jobban teszitek, ha kerestek egy jó orvost aki megműti.
Ám ha nem biztos a diagnózis akkor is keressetek egy jó orvost aki biztosra megmondja.
félreirtam elnézést,nem hugykő, hanem hólyaghomok, arra kapott tápszert,de egyáltalán nem az a baja, mert nem használ
legalább 3 orvosnál voltam már, ez a 3. ő csináltatta meg ezt a vizelet vizsgálatot, ami ezt kimutatta, de közbe ahol a tápot vettem ,az a doktornő meg megmondta,h nem ez lesz a baja, és igaza lett.. de ő sem tud jobbat mondani,szóval, senki nem tud semmit, telnek a hónapok, nem mutatja jelét,h fáj vmi,de iszonyat büdös, vagy heti 2x fél óra mire szépen megcsinálom,és semmit sem ér
legalább jöjjenek rá,h mi lenne, de ez a borzalmas
Nem akarom,h szenvedjen és esetleg nagy baja legyen
A kutyámnak volt hasonló évekkel ezelőtt. A fenekéből folyt barnás, nagyon büdös folyadék. Kiderült, hogy seb van a végbelében valahol, ott kifekélyesedett és onnan ürül ez a gennyes váladék. Megműtötték, hamar rendbe jött.
Ennek a vége úgyis az lesz, hogy tovább kell vinned szegény cicát, mert ha ki is találod, mi a baja, a dokik vizsgálat nélkül akkor sem hagyják jóvá a diagnózist. És a műtét is pénz lesz.
Igen fentebb írtam ,h volt ultrahang, vizelet és vérvizsgálat, minden negatív let, egyedül utoljára ,ezt a homokot mutatták ki,ami állítólag,amásik orvos elmondása szerint nem is betegség,minden ivartalanított nőstényben van..
A Hargitay doktornál voltunk pont, és ő küldött haza,h semmi baj..pénzt meg szépen kérte..
Bűzmirigyét is kinyomták,semmit..
Nem is elkerülni akarom a műtétet,ha tényleg szükséges,csak diagnózis nélkül, nem akarom befektetni, meg félek is ,mert 7 éves már ,kövér is, nem tudom,h bírna egy műtétet.
..de ez,h nem tudja senki,h mi baja, ez készít ki.
Ha kijön a vc-ből azt a barna cseppeket hagyja maga után, most is ,kb.2-3 napja mostuk le neki teljesen szépen, de ma megint muszáj leszek, mert nagyon büdös és váladékos(ha az, nem tudom mi az)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Írjatok még, mert tényleg segítség.
Meg ha ismertek tényleg lelkiismeretes orvost, aki nem csak a pénzre megy.
Bár ma már ilyet találni lehetetlen.Főleg úgy,h nem ismerem, és ő sem engem.
Még a hetedik kerület,nem is vészes,csak sajnos kocsi nincs, és nem egy könnyű cicáról van szó, ugyh eddig már a környéken lévőket körbejártuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!